Be Quick E6 wordt kampioen

Zwolle – Een bijzonder gezeldschap van spelers is zaterdag kampioen geworden in de laatste wedstrijd van de competitie. In de dichte mist had Be Quick E6 genoeg aan een gelijkspel. Die kwam er ook al moesten de spelertjes er diep voor gaan. Met als beloning de kampioenschaal.

Dit elftal is een vriendengroep vorig jaar in de F2 alles te hebben verloren en bij elkaar gebleven als bonte verzameling voetballertjes is voor de spelers uitgeroeid tot jongensdroom. Alle spelers onder coach/trainer ron zijn uitgeroeid tot een hecht team de groei van elke speler is verbazingwekkend van pietertjes uitgroeit tot kampioen zoals sinds zaterdag een feit is. Triple x aan de assendorperstraat vond dit ook zeer bijzonder en heeft een mooie kampioensschaal ontworpen met schitterende aandenken voor iedere speler. Ondernemer J Smit van Triple x vond dit zeer bijzonder en leuk voor de kinderen zoals hij zei”vaak wordt alleen gekeken naar eerste elftallen en niet naar de rest maar na alles te hebben verloren vorig seizoen en zo als elftal het plezier te houden en dan ook nog kampioen worden ongeslagen prachtig”. De wedstrijd zaterdag in de mist eindigde in 1-1 na een late gelijkmaker van Giovanni voor BeQuick E6.Zodat aanvoerder Osman de schaal in ontvangst kon nemen. Met alleen dit gelijk spel en alle andere wedstrijden te hebben gewonnen een unieke prestatie Hulde aan de spelers. BeQuick E6 bestaat uit Zesar, Louie,Giovanni, Wessel, Walet, Osman, Timo, Roshin, Mart en Romello.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Be Quick E6 van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap.

    @Bas heeft een beetje kapsjones, kan beter een cursus sociale vaardigheden doen.


    ⚠️ Meld

  2. Zo zie je maar dat je veel kunt bereiken met doorzettingsvermogen en enthousiasme. Het helpt natuurlijk ook wanneer je een hecht team vormt. Een voor allen, allen voor een. Gefeliciteed Zesar, Louie, Giovanni, Wessel, Walet, Osman, Timo, Roshin, Mart, Romello en trainer Ron!;D


    ⚠️ Meld

Reageer