Rijbewijs van verwarde automobiliste ingenomen

Zwolle – Op zondagmiddag 25 november werd aan de Hasselterweg een auto gezien door een getuige die door het rode verkeerslicht reed en vervolgens stil ging staan op de kruising.

De politie zag de auto rijden. De auto stopte en reed vervolgens weer 10 meter door. De bestuurder wist kennelijk niet waar zij naar toe moest. De bestuurster, een 25-jarige vrouw uit Zwolle, was vermoedelijk onder invloed van drugs. Zij had grote pupillen, was onvast ter been en sprak erg verward. De vrouw werd aangehouden en er werd een bloedproef afgenomen. Haar rijbewijs werd ingevorderd.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Nee, oude berichten zijn niet te wijzigen op Weblog Zwolle. Maar zonder een reactie te geven kun je je ook niet abonneren op een onderwerp.


    ⚠️ Meld

  2. ;D Ik heb me ook al een tijdje afgevraagd waarom je die ….. plaatste. Ik dacht eerst een stil protest ofzo of ‘sprakeloos’. Ik begon me al een tikkie zorgen te maken; Plantman in een dip? Maar de puntjes wijzen daar dus gelukkig niet op.


    ⚠️ Meld

  3. Laatste off topic reactie hierover: er zijn onderwerpen die ik interessant vind om te volgen. Vandaar dat ik me er op deze wijze op abonneer. Het verleden heeft me geleerd, dat dat een goede methode is.


    ⚠️ Meld

Reageer