Platenbeurs in Hedon en Café De Singel

Zwolle – Op zondag 9 december kunnen platenliefhebbers hun hart ophalen in Zwolle, want Hedon en Café De Singel slaan de handen ineen. In het Zwolse poppodium vindt de Dynamite platenbeurs plaats terwijl in Café De Singel tevens een beurs gehouden wordt.

Er rijden ’s middags twee fietstaxi’s tussen beide locaties waar bezoekers gratis gebruik van kunnen maken, waardoor beide beurzen gemakkelijk te bezoeken zijn. Van rock tot klassiek, maar ook alles wat ertussen valt is aanwezig tijdens de Dynamite platenbeurs in Hedon. Denk aan jazz, blues, R&B, rock&roll, beat, punk, funk, reggae, country, nederbeat, indo rock en hard rock, het is er allemaal. En dat op grammofoonplaat, CD en DVD; zowel nieuw als tweedehands en in alle prijsklassen. De beurs is geopend van 11.00 tot 17.00 en de toegang is slechts €3,00.

In Café De Singel kun je terecht voor een versgetapt biertje, sapje of een cappuccino en ondertussen door de bakken vol met het zwarte goud struinen. Bijna alle genres zijn goed vertegenwoordigd op deze middag door zowel privéverkopers als commerciële handelaren. Tijdens de beurs draait DJ Sanne de beste platen. De beurs duurt hier van 14:00 tot 19:00.

DYNAMITE PLATENBEURS
Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Zondag 9 december

Tijd: : Van 11:00 tot 17:00

Entree : € 3,00 (excl. € 1,00 servicekosten)

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, aan de deur en bij Plato en VVV Zwolle.

PLATENBEURS DE SINGELLocatie : Cafe De Singel
Wanneer : Zondag 9 december

Tijd: : Van 14:00 tot 19:00

Entree : Gratis

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer