Op zoek naar de stadsrapper van Zwolle

Zwolle – De rappers van De Alliantie organiseren i.s.m. De Sassenstraat de wedstrijd "Toveren met woorden". Op 8 December gaat de organisatie op zoek naar de stadsrapper van Zwolle, die een Grimm verhaal rappend zal vertolken in de Gallery Arte-Presente van Ryan Hoekman, en het op zal nemen tegen andere rappers uit de regio.

https://youtu.be/EyMsG5WRpZo

De rapper performt zijn of haar interpretatie van een Grimm verhaal op eigentijdse wijze. Er is een jury aanwezig en zij beoordeeld het optreden op tekst, flow, opzet, presentatie, creativiteit en motivatie van de deelnemer. De wedstrijd zal ongeveer van 13.30 tot 15.00 uur duren, de winnaar wordt dan meteen bekend gemaakt, en zal officieel gehuldigd worden om 16.00 uur ’s middags op het hoofdpodium van Gewoon Zwolle op het Grote Kerkplein.

De precieze spelregels krijg je toe gemaild na inschrijving. Kom jij uit de regio Zwolle/Overijssel en wil jij kans maken om een jaar lang de titel Stadsrapper van Zwolle te dragen geef je dan nu op via: toverenmetwoorden@gmail.com De presentatie van de contest is in handen van De Alliantie. De Alliantie zijn toffe gasten uit Zwolle en omgeving. Check hun youtube kanaal voor wat toffe liedjes. Leuk weetje ze hebben in het verleden wel eens met Audio Porn opgetreden echt te leuk.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer