Dirk Koens erelid van CSV 1928

Zwolle – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van CSV 1928, gehouden op 26 november, heeft Dirk Koens afscheid genomen als bestuurslid van de club. Dirk Koens, een man van de praktijk, is vanaf 1997 bestuurslid geweest en beheerde in de loop der jaren diverse portefeuilles waaronder PR en Sponsorzaken en Accomodatiebeheer.

dirk.jpg

Daarnaast deed hij veel ‘losse klussen’ zo was hij voorzitter van de commissie CSV 75 jaar, en was hij ‘bouwpastoor’ bij de verbouwing van de kantine op ‘het Hoge Laar’. Bij de verhuizing van CSV 1928 naar de nieuwe accommodatie ‘de Verbinding’ in Stadshagen trad Dirk Koens op als voorman. Na afronding van de verhuizing heeft hij tot 26 november binnen het bestuur de verantwoordelijkheid gehad rondom alles wat met de nieuwe accommodatie te maken had. Verder is Dirk eerst als bestuurslid en later als commissielid bij de vele sponsoren van CSV’28 een bekende persoon die graag gezien werd. Hij is altijd paraat voor een goed gesprek met sponsoren om te kijken naar mogelijkheden die zowel voor de sponsoren als voor CSV’28 winst opleveren. Dirk is een vrijwilliger waar CSV’28 altijd op heeft kunnen bouwen. Wegens zijn grote verdiensten voor CSV 1928 werd hij benoemd tot erelid van de vereniging.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Dirk van harte gefeliciteerd. Volkomen verdiend mede door jouw enthousiasme zijn wij destijds als Bouwfonds Ontwikkeling hoofdsponsor geworden.


    ⚠️ Meld

Reageer