Vinger aan de pols bij Fietssnelweg

Zwolle / Vlak voor de opening van de Fietssnelweg (Parallelweg) heeft Fietsersbond-Zwolle flink bij de gemeente aan de bel getrokken. De middengeleider zorgde voor veel onrust. Sindsdien zijn er een aantal veiligheidsmaatregelen getroffen.

Maar Fietsersbond-Zwolle is er nog niet helemaal gerust op. Vandaar dat zij nog met de gemeente in gesprek is om extra maatregelen door te voeren. Deze maatregelen moeten de veiligheid en het plezier van het fietsen op deze weg vergroten. Het liefst zou Fietsersbond-Zwolle zien dat de middengeleider wordt weggehaald. De bond gaat echter akkoord met het voorstel om, na het doorvoeren van verbeteringen, de ervaringen te inventariseren en daarna te bekijken of er nog aanvullende maatregelen nodig zijn. Fietsersbond-Zwolle roept fietsers op hun ervaringen met de fietssnelweg te melden via: zwolle@fietsersbond.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Toch maar even laten weten dat de fietssnelweg prima bevalt! Ik denk dat ze al genoeg “zeurmailtjes” binnen zullen krijgen.


  ⚠️ Meld

 2. @plantje, het is maar net wat je “zeuren” vind. Ik denk dat zodra er een dun laagje sneeuw ligt de 1e slachtoffers zich zullen melden.
  Maar ook dit is koffiedik kijken. We kunnen niet meer doen dan signaleren. En wanneer het kalf verdronken is dempt men de put, verwacht ik.


  ⚠️ Meld

 3. Daarom zette ik het ook tussen aanhalingstekens. Laat ik het zo zeggen: mensen die iets te klagen hebben zijn sneller geneigd in de pen te klimmen (of moderner: het toetsenbord te bestijgen) dan tevreden mensen. Ik vind het wel goed ook het positieve geluid te laten horen!


  ⚠️ Meld

Reageer