Monopoly Zwolle

Zwolle – Woensdagavond vond bij IQ Kunst aan de Marsweg in Zwolle de uitreiking van het eerste spel van Monopoly editie Zwolle plaats.  De opbrengst van de diverse sponsoren was in totaal maar liefst 45.000 euro! Er doen 32 bedrijven aan het goede doelen spel mee. Er werden al meer dan 2.000 spellen verkocht.

monopoly_zwolle.jpg

Vorig jaar heeft de Rotary Amersfoort een speciale ‘Monopoly’ Amersfoort- editie uitgegeven. De straten van het Monopoly-spel werden verkocht aan ondernemers uit de stad, die hun logo en straatnaam aan een straatje verbonden. De opbrengsten, groot 30.000 euro, werden geschonken aan het goede doel: “Stichting Leukemie”. Marc de Lange van IQ Kunst nam ook deel in dit Amersfoortse Monopoly-spel en werd enorm geïnspireerd om een zelfde spel, maar dan als editie Zwolle, te ontwikkelen met Nazorgcentrum IntermeZZo als goed doel. Op deze avond waren alle sponsoren/deelnemers van het spel aanwezig.

De Lange is de aanjager van dit initiatief en nam met zijn bedrijf ook zelf deel. Nazorgcentrum IntermeZZo kan elke vorm van extra revenuen heel goed gebruiken, daar de organisatie volledig afhankelijk is van giften en subsidies. De initiatiefnemers van Monopoly Zwolle moesten van de fabrikant minimaal 1100 spellen afnemen. Monopoly is nog steeds het meest gespeelde familiespel en staat garant voor jaren lang plezier!

monopoly_zwolle.jpg 

In de Zwolse editie mag uw onderneming natuurlijk niet ontbreken! Er hebben al heel wat bedrijven positief gereageerd. Ook zij zien de toegevoegde waarde van een op maat gemaakt spel met tal van Zwolse spelers zitten. In oktober zouden de Zwolse edities van Monopoly geleverd kunnen worden. Hierbij heeft elk deelnemend bedrijf de spellen ruimschoots op tijd in huis voor bijvoorbeeld kerstgeschenken voor personeel of relaties!

Elk deelnemend bedrijf betaalde een standaard bedrag van 750 euro en nam hierbij minimaal 40 spellen van ieder 50 euro af. Dit komt neer op een bedrag van 2750 euro, exclusief BTW. Het bedrijf kreeg daarvoor een straat en mocht deze straat een eigen straatnaam geven, waarbij naam / logo op de straat op vermeld zou worden. Ook zijn er tal van kans-/ algemeen fonds-kaarten die verwijzen naar straten, met leuke verwijzingen.

Artikel delen:
Reacties 19
 1. En waar ga je hem halen dan? Het klinkt alsof je het alleen kunt verkrijgen via de sponsors en die gaan het niet zomaar aan Jan en Alleman verkopen…


  ⚠️ Meld

 2. Wou het spel net kopen bij IQ kunstuitleen maar ze waren allemaal op. komen mogelijk over 3 weken weer nieuwe!

  om half 10 waren er nog 20, nu niets meer


  ⚠️ Meld

 3. Was er vanochtend, binnen enkele weken volgende nog een tweede zending. Heb mn email achtergelaten, ze mailen als ze ze weer binnen hebben! dus nog niet definitief uitverkocht (gelukkig)


  ⚠️ Meld

 4. Jammer dat ik niet wist dat je je voor dit spel kon inschrijven en nu uit de krant moet lezen dat het niet in de winkels verkocht gaat worden.
  Ik denk dat het een gemiste kans is en dat veel Zwollenaren graag zo’n spel willen aanschaffen.
  Zelf hoop ik op nog een kans het ergens te kunnen kopen maar zal moeilijk worden 🙁


  ⚠️ Meld

 5. hallo beste mensen bij de kunstuitleen
  kan ik nog een spel bij jullie kopen of bestellen
  met vriendelijke groet m.v.d.belt:)


  ⚠️ Meld

 6. Hallo,

  Ik verkoop (nieuw, nog in plastic ) mijn Monopoly Zwolle. 🙂 Heeft iemand nog belangsteling voor;)dan kunt u bellen met 0619343817


  ⚠️ Meld

Reageer