Reacties 18
 1. Ben het ermee eens dat kunst moet. Volgens mij gaat de discussie meer over het feit dat er een modern object boven op een neoclassicistisch gebouw wordt geplaatst.


  ⚠️ Meld

 2. Ik was oorspronkelijk enthousiast, maar inmiddels ben ik dat niet meer zo. Het is duidelijk dat het oog de skyline van het oude stadscentrum wel heel erg gaat overheersen. Moderne kunst is ok, maar het moet wel passen in de gegeven context. En in dit geval heb ik twijfels of dat het geval is.


  ⚠️ Meld

 3. Ach ja, zelfs een vloer van pindakaas is zelfs al kunst tegenwoordig. Dan valt zo’n mislukte ballon ook nog wel mee. Of eigenlijk ook niet.


  ⚠️ Meld

 4. Leuk allemaal, maar deze hele riedel komt nu voor de vijfhonderdste keer langs. Kan iedereen weer lekker zijn gal spuwen of de loftrompet steken. Dit cartoontje hierboven had prima bij een van die eerdere discussies gepast.
  Ik kan het nu allemaal wel dromen.


  ⚠️ Meld

 5. Inderdaad, the sequel….blijft een goede investering in moeilijke tijden om bezoekers naar je stad te trekken. Nog steeds begrijpt het gros niet dat kosten voor de baat uitgaan…..en economisch gewin begrijpt men hier al helemaal geen zak van…


  ⚠️ Meld

 6. Heb dezelfde gedachte als Monique b:

  Eindelijk iets met lef in Zwolle

  Ik heb wel wat met kunst. Heb eens in een museum een groepje mensen heel aandachtig zien staan kijken naar een extra geboend stukje vloer, niet wetende wat ze daar van moesten vinden. Ik geniet daar wel van. En zo vind ik dit bouwwerk ook spannend. Weet ook niet wat ik hier van denken moet. Maar dat is precies de bedoeling van Kunst.


  ⚠️ Meld

 7. Eerst maar eens wachten tot het geheel klaar is en dan eem oordeel geven.
  Tja en de hoogte is er nu eenmaal en gelukkig lager als/dan de Peperbus.


  ⚠️ Meld

Reageer