Opening Hanzelijn reden voor feest bij Odeon

Zwolle – Zaterdag 8 december is de feestelijke opening van de Hanzelijn. Door de stad verspreid worden diverse activiteiten georganiseerd om dit te vieren. Theater Odeon opent deze dag haar deuren voor bezoekers, zodat zij zich even lekker kunnen opwarmen. Vanaf 10.00 uur kunnen bezoekers inlopen om te genieten van een gratis beker warme chocolademelk en de diverse optredens en activiteiten.

Zo zal de bekende Zwolse graffitiartiest Stefan Alberts op een levensgroot doek buiten live zijn kunsten vertonen, met als thema “sprookjes”. Hij gaat een deel van de gevel van Odeon omtoveren tot een waar sprookjeskasteel! Alberts is geen onbekende in Zwolle. Via zijn eigen bedrijf Klaver 5 heeft hij zijn graffitikunsten succesvol aan de man weten te brengen en timmert hij zelfs internationaal aan de weg. Tevens treedt hij geregeld op als huis-DJ van Odeon De Spiegel theaters.

Om echt lekker op te warmen kunnen bezoekers binnen een kijkje nemen en onder het genot van een beker warme chocolademelk verschillende optredens bekijken. Deze vinden gedurende de dag plaats in de foyer van theater Odeon. Speciaal voor de kleintjes is er om 12.15 uur en 15.00 een sprookjesconcert. Leerlingen van de Nederlandse Jeugd Musical School (NJMS) zingen hun favoriete liedjes uit bekende Disney sprookjes. Deze concerten vinden ook plaats in het Potgieterpark, waar Odeon De Spiegel theaters met een sprookjesstand staat.De dag duurt tot 17.00 uur. Hierna kan men om 21.00 uur RePUBLIC – ‘Public’s Dance Revolution’ bezoeken in theater Odeon. Met de stoelen de zaal uit, belooft dit weer een heerlijke avond dansen en swingen te worden. De entree voor dit feest bedraagt € 12,50.Houd de website of Facebook in de gaten voor het laatste nieuws rondom dit gezellige opwarmprogramma in theater Odeon! www.odeondespiegel.nl

Artikel delen:

Reageer