Stadshagen neemt afscheid van huisarts Ridderbos

Zwolle – Op 5 december 2012 bereikt Fred Ridderbos de leeftijd van 65 jaar en gaat hij met pensioen. Hij is bijna 37 huisarts geweest en heeft altijd met veel enthousiasme zijn vak uitgeoefend. Hij komt in een nieuwe levensfase terecht met meer aandacht voor zijn vrouw, zijn kinderen en kleinkinderen.

ridderbos.jpg

Fred Ridderbos is, samen met Jan van der Flier, de grondlegger van het Gezondheidshuis Stadshagen, een organisatie waar tal van zorgverleners samen werken. Samen organiseren deze zorgaanbieders een breed pakket aan eerstelijnszorg voor de inwoners van Stadshagen. Het Gezondheidshuis is sinds 1998 actief als aanbieder van geïntegreerde eerstelijns zorg in de wijk Stadshagen. Eerst in een tijdelijk locatie aan de Klokkengieterlaan en later vanaf 2003 in gebouw Werkeren aan de Werkerlaan. De afscheidsreceptie voor de patienten van Fred Ridderbos vond op donderdag plaats . Vrijdag is het afscheid van collega’s en andere relaties.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Geweldig fijne huisarts!
    Zeer goed luisterend oor en viel mij altijd op dat hij zoveel dingen nog wist. Uiteraard staat er veel in de computer maar als je hem op straat tegen kwam dan wist hij alles. Dan heb ik het niet over medische dingen maar bijvoorbeeld, werk, familie etc.

    Ontzettend jammer, beste huisarts die ik heb gehad.

    Geniet van uw welverdiende pensioen!!!    ⚠️ Meld

Reageer