Minima verblijdt met groot sinterklaasfeest

Zwolle  –  De musicalschool Song & Dance speelt een belangrijke rol bij het grote sinterklaasfeest op 1 december voor gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. De insteek van de musical is om gezinnen die onder het bestaansminimum leven een fijn sinterklaasfeest te geven. De musical wordt georganiseerd van 15.00 tot 17.00 uur in Regardz Nieuwe Buitensociëteit.

Het idee van de Sinterklaasmusical ligt bij Studio TaS in samenwerking met Regardz Nieuwe Buitensociëteit en Patricia Gieling. De musicalschool Song & Dance gaat het programma vullen met een creatieve en interactieve musical. De musical wordt uitgevoerd voor ruim tweehonderd kinderen door vijftien tweedejaars studenten van de Song & Dance Academie. Het script is geschreven door Annelien Spithoven en Saskia Verhoef, ook studenten aan de musicalschool. ‘Het is echt een eer om in een musical te spelen voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank’, aldus Annelien. Ook Saskia vindt het een heerlijke ervaring om zelf een script te mogen schrijven voor een kinderproductie.

Programma

De band Pardoes is aanwezig bij de inloop om de kinderen met hun ouders muzikaal te ontvangen. De pietenband De Klei Kloeten zal Sinterklaas deze middag begeleiden. De musical begint om 15.30 uur. Aan het eind van het programma krijgt ieder kind een mooi cadeau met leuke en smakelijke verrassingen mee naar huis.

Landstede MBO

De Song & Dance Academie is een partner van Landstede MBO. De opleidingen van Song & Dance vallen binnen het Landschap Vormgeving & Entertainment. De Song & Dance Academie is sinds januari 2012 gevestigd bij Landstede aan het Dokterspad en hier zijn ook de opleidingen te volgen. Meer informatie over de musicalschool is te vinden op www.landstedembo.nl en www.songanddance.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Heel mooi. Hier uit blijkt ook wel weer hoe betrokken Landstede is met de buurt en de maatschappij. Compliement voor de studenten die hier aan mee werken.


    ⚠️ Meld

Reageer