Belg beroofd van smartphone in Zwolle

Zwolle – Een 19-jarige man uit Kraainem (B) is in de nacht van woensdag 28 op donderdag 29 november op de Voorstraat beroofd van zijn telefoon.

politienieuws_logo.jpg 

De man stond voor een horecagelegenheid en wilde met zijn smartphone een foto maken van een groep vrienden. Plotseling werd hij in zijn rug geduwd waardoor hij kwam te vallen en met zijn hoofd een tafel raakte. De dader griste de telefoon uit de handen van het slachtoffer en ging er rennend vandoor. Omdat het slachtoffer na het incident veel last had van hoofdpijn is hij overgebracht naar het ziekenhuis waar hij voor de nacht ter observatie werd opgenomen.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Zo iets is pas geleden ook bij de Mac gebeurt aan de centuurbaan. Het ging toen om een afleidings truc. Persoon sprak geen nederlands. Misschien een link.


    ⚠️ Meld

  2. Ook bij het maagjesbolwerk, een vriend zat met zijn ipad achter de mediamarkt op een bankje, toen 2 jongens hem afgingen leiden, is hij door een anderen jongen beroofd, triest dat dit gebeurd, sterkte aan de belg, dan kom je een keer in Zwolle, gebeurd dit.. jammer is dat! sterkte.


    ⚠️ Meld

Reageer