Het Grote Sinterklaasfeest weer groot succes

Zwolle – Na het succes van Hét Grote Sinterklaasfeest van vorig jaar voor gezinnen die onder het bestaansminimum leven, was het zaterdagmiddag weer groot feest in Regardz Nieuwe Buitensociëteit. In samenwerking met de Voedselbank Zwolle en de Gemeente Zwolle hadden meer dan 200 kinderen zich aangemeld. Die kinderen genoten van een supergaaf Sinterklaasfeest!

sinterklaasfeest_30.jpg

Studio TaS, Regardz Nieuwe Buitensociëteit en Patricia Gieling hadden ook deze editie weer de handen ineen geslagen om dit jaar weer een onvergetelijk middag te organiseren. Het team werddit jaar versterkt door An Meijer. Tijdens de gezellige Sinterklaasmiddag werden de gezinnen warm ontvangen met muziek van Bloaskapel Pardoes, koffie/thee, ranja en met een lekkere Sinterklaaskoek. Tijdens het programma was in de grote feestrzaal een warm muzikaal onthaal door Pietenband De Klei Kloeten uit Hattem. Vervolgens werd er een musical opgevoerd door de musicalschool Song&Dance. Aan het eind van het programma krieeg elk kind een mooi cadeau mee naar huis én een goodie-bag met leuke kleine en ook smakelijke verrassingen. Natuurlijk ontbrak Sinterklaas niet! Rebecca Hoornenborg van Studio TaS: "Een dubbel gevoel natuurlijk bij zoveel aanmeldingen. Liever had je gehad dat het niet nodig was, maar aan de andere kant zijn we heel blij dat we heel veel kinderen een geweldig Sinterklaasfeest kunnen geven. Het is heel gaaf om te zien, dat heel veel Zwolse bedrijven en stichtingen zoals LUID! en Van&Voor Zwolle dit initiatief steunen. Zo konden wij nog meer betekenen voor de kinderen en kregen ze nog meer cadeautjes én lekkers mee naar huis." De kinderen zullen zich deze middag nog lang heugen!

sinterklaasfeest_5.jpg

sinterklaasfeest_20.jpg

sinterklaasfeest_10.jpg

Via Lees verder meer nieuws en foto’s…

Dankzij vele sponsoren en met ondersteuning van Van & Voor Zwolle werd ook dit jaar Hét Grote Sinterklaasfeest weer mogelijk gemaakt. Wilt u als bedrijf of particulier een bijdrage leveren, mail dan naar: sinterklaasfeest@studiotas.nl.

sinterklaasfeest_1.jpg

sinterklaasfeest_2.jpg 

sinterklaasfeest_4.jpg

sinterklaasfeest_6.jpg

sinterklaasfeest_11.jpg

sinterklaasfeest_22.jpg

sinterklaasfeest_28.jpg 

sinterklaasfeest_29.jpg

 

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer