Chat Log 62

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 63 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

552 gedachten over “Chat Log 62”

  1. Alweer ’n nei log? Fielisteerd Wimpie!

    Bin dit weekende in Assen west veur et Drents Open[/url]. En noe an de börrel. *Overschakelt naar ABN. Toch makkelijker.* Een fotograaf heeft de moeite genomen om (bijna) alle koppen te fotograferen. Mooi om te zien hoe een fotograaf naar een schaaktoernooi kijkt. Een foto vind ik trouwens minder geslaagd. Maar dat heb je altijd.

  2. Goh, Bernard, dan had je me wel een lift kunnen geven. Ben die kant ook uitgeweest en in de mist terug moeten rijden. Brr, akelig, ook al vanwege het risico dat de weg licht bevroren was. Reden sl wel strooiwagens. Enfin, veilig thuis.

  3. Duizenden Russische automobilisten en vrachtwagenchauffeurs staan al een paar dagen vast in een tientallen kilometers lange file ten noordwesten van Moskou.
    Zo’n 175 reddingswerkers en 100 sneeuwschuivers zijn naar het gebied in de buurt van de stad Tver gestuurd.

  4. Zie net dat hier een kwartier geleden de temperatuur tot precies 0 gedaald is. Staat nu overigens weer op 0.1.

    Was dat Twents Drama wat ik schreef? Ik dacht Drents. En hoopte dat de lezer wel zou denken dat het Zwols was.

    Ik reed rond 6 uur naar Zwolle, heb geen strooiwagen gezien. Maar misschien kwam dat door de mist.

  5. Het is weer bedtijd voor mij. Morgen weer op tijd er uit. En woe weet voor het eerst deze herfst, glbberend naar het werk zien te komen.

  6. Jaaaa! Marcel sprak me op Facebook aan. Hij had dit heugelijke nieuws gelezen en Natascha zei dat hij het maar tegen mij moest vertellen, omdat ik er vast wel blij mee zou zijn. En gelijk heeft ze! 😀
    Hoeven we niet meer naar de binnenstad of naar de andere kant van de stad voor een Lidl. Relaxed!
    Inderdaad hopen voor de vaste medewerkers van de Plus dat ze een plekje kunnen houden. Maar gemakkelijk zal het niet zijn, want Lidl heeft volgens mij altijd veel minder personeel rondlopen.

  7. @Plantje, vind het ook wel prettig, dat de Lidl hier komt. Soms gind ik wel eens in de AAlanden, maar vond het eigenlijk te ver weg.

  8. Afgelopen week toevallig de vergissing gemaakt om rond 17.00 uur te gaan 🙁 Ik had thuis gewerkt en we dachten even snel de stad in te kunnen. Uiteindelijk toch maar naar AA-landen gegaan. Dus wij zijn er blij mee!

  9. De playlist van komende zaterdag, weer iets om naar uit te kijken.

    TITELARTIEST
    Not fade awayStevie Nicks
    Wasted days and wasted nightsFreddy Fender
    Rapid City South DakotaJesse Dayton
    It’s all-in the gameFreddy Fender
    Ball and chainEtta James
    Since I met you babyFreddy Fender
    Cara let the moonBlues Traveler
    I can’t stop loving youFreddy Fender
    Could it be loveDick van Altena
    Before the next teardrop fallsFreddy Fender
    Some of Shelly’s bluesLinda Ronstadt
    Tell it like it isFreddy Fender
    Put a record onRic Lee’s Natural Born Swingers
    Secret loveFreddy Fender
    AngelLittle Milton
    You’ll lose a good thingFreddy Fender
    MaybeLonnie Brooks
    Roses are redFreddy Fender
    So many roads, so many trainsJohn Hammond
    Please don’t tell me how the story endsFreddy Fender
    Mama save the childrenRudy Rotta
    I almost called your nameFreddy Fender
    Never get out of the blues aliveMitch Woods
    Wild side of lifeFreddy Fender
    Seven turnsAllman Brothers Band
    After the fire is goneFreddy Fender
    Mercedes BenzTaj Mahal
    Then you can tell me goodbyeFreddy Fender
    Rave onBuddy Holly
    Take your timeFreddy Fender
    The witch queen of New OrleansRedbone
    How much is that doggie in the windowFreddy Fender
    Rich kid bluesTerry Reid
    Vaya con diosFreddy Fender
    All along the watchtowerThe Alan Bown
    Mama Rosa Chris Farlowe

  10. @Plantje, ben het met je eens ook ik ben blij met de Lidl. Vandaar dat ik de link naar de Stentor ook heb geplaatst. En wat @Doeksen daar van vind zal met …. roesten.

  11. Goed zo Ingrid, bijt maar eens een keer flink van je af. Wij hebben alleen een Boni en Jumbo en het zal mij ook een zorg zijn wat Doeksen daarvan vindt. Wat denkt die vlegel wel niet?;D

  12. Er komt schijnbaar ook nog een Subway in Zwolle Zuid. Wordt nog wel wat hier! Nee, dat is natuurlijk gekheid, maar een Lidl past gewoon bij een wijk als Zwolle Zuid. Altijd wat raar gevonden, dat die er niet zat!

  13. Ik komt toch niet graag in de Lidl of de Aldi. Helaas gaat AH ook die kant op met dozen in de winkel. Maakt het winkelen er niet gezelliger op.

  14. Dat ben ik wel met je eens Dame. Ik kom er ook puur voor het besparen op zaken als wc papier enz. Sommige dingen zijn er gewoon zoveel goedkoper; vooral als je niet per sé merkproducten wil.
    Vaak gaan we naar Klein Grachtje en daarna daar ook naar de AH. Maar daar stoor ik me ook al vrij lang aan het puber-gehalte. Het lijkt wel of de winkel constant bijgevuld moet worden en dat dat niet meer buiten de reguliere winkeltijden kan! Bovendien heb ik er vakkenvullers bij elkaar op schoot zien zitten enz… Niet bepaald professioneel gedrag!

  15. Hmm, dat laatste zou mijn winkelmoment dan weer wel opvrolijken…:) Maar idd al die karren met de aanvullingen en daartussen onhandig manoeuvrerende mannen met een mandje op zieltjes, kletsende vrouwen zijn ergerlijk. Je komt soms steeds dezelfde figuren op je pad tegen die iedere keer in de weg lijken te staan. Dan moet ik veelvuldig zenmomentjes inlassen om rustig te blijven en zing ik heel zacht dit liedje http://www.youtube.com/watch?v=m8ffZVfyAE8&feature=youtube_gdata_player8)

  16. @Dame, ik erger me niet zo snel bij het boodschappen doen. En inderdaad zoals Plantje zegt. Voor sommige producten betaal je bij de Lidl minder.

  17. Ik heb me ooit voorgenomen om als ik niet meer op koopjesjacht naar meerdere winkels hoef, dat dan ook nooit meer te doen. Mss betaal ik dan wel wat meer, maar krijg er wel tijd voor terug. Voor de winkels wel goed dat iedereen andere keuzes maakt.:)

  18. @Dame, het is niet alleen de prijs, ik vind sommige dingen bij de ene winkel lekkerder dan bij de ander. Voorbeeld de filet american van de C1000 vind ik vele malen lekkerder dan bij de AH.

  19. joppeh,heerlijk rustig hier hé,heb gehoord dat hier een christine le duc komt
    das wel handig,hoef ikniet meer naar de assendorperstraat

  20. Gladiolen bij de Rova………

    Een jaar geleden heb ik ze al een mail gestuurd dat ik problemen voorzag met de inzameling van kunststof in de minicontainer bij huis. 4 weken tussen ophalen? Wat een giller. Nu, 2 weken later, zit hij al vol tot aan de rand en niet bij mij.
    Voorspelling 1 is uitgekomen.

    Ik kan het verder in elkaar gaan proppen maar dan ontstaat een volgend probleem. Het kunststof weegt geen drol, wil soms lekker statisch worden, een combinatie waarmee de kans vrij groot is dat het in de container blijft hangen tijdens het legen als je wel gaat proppen. We zullen zien over 2 weken.

    Met mij zijn er meer mensen die hem nu al vol hebben zitten.
    Rova wil graag méér kunststof ingezameld hebben? Op deze manier flikker ik m’n plasticzooi gewoon in de ondergrondse containers…….

    Nog een probleem wat ook gaat gebeuren.
    De plek waar wij de containers moeten aanbieden is tussen 2 huizenblokken in, waar soms enorm veel wind staat. Zeker geleegde containers gaan wel een paar keer per jaar om door wind. Met plastic erin zal dat niet veel anders zijn, met wel als verschil dat vervolgens het plastic heerlijk uit de containers kan waaien de straat op.

    Rova: Kom OF eens per 2 weken legen OF geef mij gewoon m’n restafvalcontainer terug, waarmee ik met een beetje goede wil wel 3 weken mee kan doen.

  21. @ Dame, lief dat je me wil beschermen voor de grote boze wolf.
    Maar wanneer Doeksen het over le Duc heeft. Snap ik dat hij loopt te stangen. Hij besteld zelf vast via internet. Stel je voor dat de buurman/vrouw ziet dat je daar naar binnen gaat. En zo’n pakje wordt in een annonieme doos bezorgt.
    Ja Doeksen hoe weet ik dat:)

  22. Wordt de pabo in een anonieme doos bezorgd? Ik zie het niet voor me, tenzij de afkorting voor iets anders wordt gebruikt dan ik denk.:)

  23. Ja hoor, de pabo bezorgt ook anoniem, althans zet er geen afzender op. De geadresseerde wordt wel vermeld anders is t zo lastig bezorgen voor tante post he?

  24. Via internet wat gevonden.

    Bedankt voor het meedenken Ingrid! Ik merkte dat we er hard een nodig hadden en toen heb ik er op internet een gevonden en gegokt dat die goed zou zijn. Hij bevalt erg goed; hij gaat standaard mee naar school.

  25. @Appie, mooi dat het brengt wat je er van wachte. Hier wilde hij hem eerst zelf zien. Op de stageschool hebben ze, deze blijkbaar ook.
    En kwam er nu zelf per ongeluk één tegen bij de spellenwinkel op het Eiland. En heeft hem zelf gekocht.

  26. Wat een weer vanochtend. Kwam als de Verschrikkelijke Sneeuwvrouw op mijn werk. Heeft wel wat, zo’n omslag naar echt winterweer. I’m dreaming of a …

  27. Bericht door doeksen, op 8 december 2012 om 12:31
    wat staat er dan…………..3 uur

    Ouwe telegrafist…..dat moet jij toch weten…..
    “3 uur is goed doeksen” 😉

  28. Zie ik ze nu vallen (vliegen) zie steeds kleine witte puntjes (balletjes) door het scherm zeilen wanneer ik op WLZ ben.
    Nee ik ben nog niet aan de drank geweest vandaag.

  29. Nog niets gehoord van een WLZ-feestje in december. Vorig jaar in CdP. Ik heb toen voorgesteld om het dit jaar bij Kaya te houden.
    Voorstel: donderdagavond 20 december?

  30. Bericht door Assendörper, op 8 december 2012 om 21:04
    Het moet toch echt niet gekker worden in de Pierik. Na Fritz Korbach is er weer een Fritze gesignaleerd. Zijn naam is Wester.

    Assie, ik zag ‘m vanmiddag. Wat moet die hier dan?

  31. Dat heb ik hem vandaag niet gevraagd JanD maar ben wel van plan om hem de volgende keer te vragen wat hij daar te zoeken heeft. Het is verdorie geen politiek café. 😉

  32. @Assendorper; ’t is volgens mij alleen op de hoofdpagina. Rustig even de tijd nemen en dan zie je af en toe een sneeuwvlokje vallen.

  33. Enige wat ik bedenken kan is dat ie kwam voor Doeksen. Maar ja die was er vanmiddag niet. Doeksen en Frits zijn op ut eiland nogal vriendjes van elkaar!:)

  34. Staat in ijn agenda, Drama. Bij wie nog meer? “kww”, ik heb hier in Zwolle al meer van dat soort afkortingen geleerd. We kunnen ook zeggen DV 27 december 20.00 uur in Kaya.;)

  35. Dat weet ik nog niet, maar zo ja: so what? Het gaat toch om de gezelligheid en niet om het aantal? En gezellig gaat het zeker worden.
    Je bent welkom. 🙂

  36. Het lijkt wel een hele slechte soapserie. Zoveel is er gebeurd in 2012. En nee, het jaar is nog niet afgelopen!! Zo zit nu ikzelf in de lappenmand!!!

    Ik heb een irritatie tussen de tenen verwaarloost, terwijl ik van hot naar her holde om meerdere malen in een week naar mn schoonmoeder in het ziekenhuis in Lelystad te gaan. Opeens bleek de irritatie een keiharde blok te worden. Toen heb ik er maar wel eens aandacht aan besteed. Biotexbadjes, zalfjes, pleister, enz enz enz, zelfs nog Diclofenac van een vorige akkefietje met mn tenen.
    Op vrijdag begon het lopen op het werk al wat pijnlijk te worden. ’s Avonds bleek, dat mn voet ook wat dikker was geworden. Op zaterdagochtend was mn voet meer dan dik. Maar lopen ging nog aardig goed. Toch maar ff de huisartsenpost bellen, want het verschil met vrijdag was wel erg groot. Dezelfde ochtend kon ik terecht. Een hele leuke huisarts concludeerde: “Wondroos. En het is goed dat u dit niet over het weekend heeft getild, want maandag zou de bacterie tot onder de knie gekomen zijn!”. Een antibioticakuur mee en hop weer terug naar huis. Na 1 of 2 dagen kunt u alles weer doen. Weer thuis, nog ff het hondje van mn schoonmoeder uitlaten. Oei. Lopen wordt nu toch wel wat pijnlijker. Psychisch zeker, vond ik nog zelf! Maar nee, de eerste pil geslikt, voelde ik me een poosje daarna hondsberoerd. Of ik nu al koorts had die dag, geen idee (ik merk dat altijd heel erg laat), maar terwijl Rosalie en ik alleen thuis waren (met het hondje), merkte ik, dat ik dit niet langer kon trekken. MarKel kwam thuis en vond een zielig hoopje mens aan. Getemperatuurd, 39.1 graden. Ai. Huisartsenpost nogmaals gebeld. Of dit zo hoorde. Euh ja, maar u krijgt wel een wat minder heftige kuur. En zo zit ik nu dus sinds zaterdagavond aan een mildere kuur, met een zeer pijnlijk been met een infectie tot net onder de knie. Ik kan er nauwelijks op staan: ff naar de wc en terug kan net. En de rest van de tijd ben ik in bed om mijn been horizontaal te houden. Oersaai!!! En maar wachten tot die stomme pillen eindelijk eens gaan werken, want het gezin heeft me enorm nodig hier. Arme MarKel moet nu alles in zijn eentje doen en dat is met alle zorgen om o.a. zijn moeder en het hondje bizar zwaar!
    Als je al een bizar (!) voordeel uit dit nadeel kan halen, dan is dat, dat ik nu zo enorm ben bijgetankt na 3 dagen bed, dat ik straks alles weer voor hem kan opvangen!

    Is 2012 nu al eens voorbij???

  37. @Eva, jeetje wat balen is dit nu jij zelf in de lappenmand. En inderdaad ieder voordeel heb zijn nadeel, je bent straks weer helemaal uitgerust.
    Heel veel beterschap.

  38. Trek er maar 14 dagen vooruit Eva, ik heb zelf meermalen wondroos gehad, komt acuut opzetten met hoge koorts en na een anti biotica kuur van een week heb je weer een week nodig om aan te sterken. Is het gevolg van een gebrek aan weerstand en tijdelijke verzwakking van je immuunsysteem. Sterkte.

  39. Mijn doelstelling is om donderdag gewoon bijzonder koppig weer op het werk te verschijnen, Joppuh. Dat is een hele belangrijke dag voor me… Die stomme pillen moeten dan wel werken hoor… Dat moet gewoon!

  40. Heftig, Eva. Sterkte. Iemand gaf mij vorige week een ander dan de gebruikelijke betekenis van het werkwoord ontmoeten. Misschien kun je er wat mee. 🙂

  41. Het houdt maar niet op bij jullie, Eva.:( Een les die je moet trekken is dat goed voor jezlef blijven zorgen ook belangrijk is in moeilijke tijden, waar zorgen om en voor anderen je aandacht sterk opeisen. Beterschap. En eens met Drama: ont ‘moeten’ is nu aan de orde. Hoe belangrijk ook, werk is maar werk en je gezondheid is het belangrijkste.

  42. Vrijdag 28 december 20.00/20.30 uur tot …uur in Kaya
    Aanwezig:
    Drama
    Bernard
    Ingrid
    Dame
    Joppuh
    ????

    Hé Doeksen, heb je vrijdags huisarrest?:P

  43. Het hondje gaat een weekje naar een pension. Niet leuk, maar we zien even geen andere oplossing meer. We hopen maar, dat we over een week een betere oplossing hebben. Maar of ik nou ziek ben of straks hopenlijk weer naar het werk… Wij kunnen helaas niet hele dagen thuis zijn en 4x per dag dit lieverdje uitlaten. Dit schoothondje verdient dat wel. Het is overigens ook de absoluut enige reden waarom we ZELF geen hond hebben. Geen tijd.

    Ik heb eindelijk eens goede hoop om mn been trouwens. Het vuurrode is her en der aan het doven, wordt nu oudrood zeg maar. Mn tenen nog niet, maar ik kan al iets langer op mn been staan. Die pillen beginnen dus nu werk af te leveren. Gelukkig maar.

  44. @Bernard.
    Natuurlijk wil Heinz een ieder graag doen geloven dat tomatenketchup gezond zou zijn, maar ze vergeten daarbij te vertellen dat er in die ketchup enorme hoeveelheden suiker zijn toegevoegd.
    Tomatenpuree daarentegen is inderdaad ontzettend goed tegen hartaandoeningen e.d.
    Dat komt omdat dat ingekookt is en de concentraties goede stoffen daardoor bijzonder hoog zijn.
    En gewone tomaten zijn ook gezond, maar dan niet die prachtig ogende Nederlandse waterbommen.

  45. Doeksen, als jij zaterdag voor de Kaaystoters zorgt dan zal ik ervoor zorgen dat we geen bier tekort komen. Ik heb wel weer zin in een ouwerwetse Kaaystoter. De combinatie van die twee schijnt goed te zijn voor onze hart- en bloedvaten.;D

  46. Weet iemand wat een Tajine is en als je daar 2 mini-varianten van krijgt als onderdeel van een kerstpakket, wat je er dan precies mee kan doen??
    Let wel; Ik weet wel WAT het zijn, maar niet wat je er mee kan DOEN.

  47. TITELARTIEST
    Ride your ponyThe Troggs
    Blues before sunriseEric Clapton
    Been too long on the roadMark Lindsay
    Need your love so badFleetwood Mac
    Act naturallyBuck Owens
    The thrill is goneB.B. King
    My love is soCalvin Russell
    Someday after awhileCoco Montoya
    Didn’t IRay Thomas
    Five long yearsBuddy Guy
    Riding on rimsSteve Schuffert
    Sinner’s prayerBrainbox
    Do you want to know a secretBilly J. Kramer and the Dakotas
    All your loveJohn Mayall”s Bluesbreakers
    The other kindIron Horse
    The love that we once knewWalter Trout
    I’ve got a tiger by the tailBuck Owens
    Blues for the lost and foundJulian Sas
    Someone diedEmitt Rhodes
    Lovin’ whiskeyRory Block
    MaybellineFoghat
    I just want to make love to youRobben Ford
    Tangled up in blueDickey Betts
    Right next doorRobert Cray Band
    I call your nameMitch Schecter
    Brother boozeMuskee
    Beautiful loserPoint Blank
    BintangsRidin’on the L and N
    Together againBuck Owens
    NightlifeFlavium
    In dreamsGreame Edge Band
    Rambling on my mindQ 65
    Midnight rainPoco
    I woke up this morningTen Years After
    I can only give you everythingThe Little Boy Blues
    Who I amRichie Sambora

  48. Eva, wat ik er van weet is dat je als de tajin van aardewerk is je hem eerst een nacht moet weken in water voor je hem gebruikt (bij mooi geglazuurde tajins is dat geloof ik anders) en dan kun je hem op elke warmtebron gebruiken behalve inductie. Dus op fornuis of in oven kan allebei.
    Dan kun je de onderschaal gebruiken om je gerecht in “aan te braden” dan het deksel er op en stoven. Het deksel zorgt dat het vocht dat opstijgt uit je gerecht weer terug komt er in; een soort circulatieoven in het klein.
    Ik moet eerlijk zeggen dat ik er zelf geen ervaring mee heb, alleen wel eens gezien en wat over gehoord. Ik hoop dat iemand anders je kan verder helpen.

  49. 😮 Natuurlijk niet, Doeksen. Wat een vreemde snoeshanen staan er in het linkerrijtje. Ik blijf me afvragen wat de bedoeling is van die types die regelmatig met nieuwe vreemde namen inloggen.

  50. De crematie deze middag was heel bijzonder. Had nog niet eerder mee gemaakt, dat iemand zo de regie over zijn eigen crematie op deze manier in handen had genomen. Gewoon bijzonder om mee te maken.

  51. Je moet ook nooit met meel in de mond mailen, Assie. Daar krijg je dat van? Kun je niet sturen of ook niet ontvangen? Dat laatste weet je natuurlijk niet, omdat je niet weet of er wat verstuurd is.

  52. Eva, ik moest meteen aan jou denken toen ik dit op de radio hoorde:

    Voor het tweede achtereenvolgende jaar biedt RTV Oost inwoners van Overijssel de gelegenheid om het jaar passend af te sluiten. De verslaggevers reizen van donderdag 27 t/m zondag 30 december door de provincie met een vuurkorf. De hele dag kunnen herinneringen verbrand worden in het ??Eindejaarsvuur??. Dit jaar koos RTV Oost de historische binnenstad van Kampen voor de aftrap van het programma. Donderdag 27 december vindt u de vuurkorf de hele dag op de Plantage in Kampen.

    Ludieke afsluiter
    Het jaar 2012 loopt op zijn einde. (…) Anderen willen 2012 wellicht zo snel mogelijk achter zich laten. Wilt u op passende wijze afscheid nemen van wat het jaar u bracht? Schrijf dan uw verhaal ter plekke op een briefje, gooi het in de vuurkorf en sluit 2012 goed af. En wilt u uw verhaal vertellen, dan kan dat natuurlijk ook. De verslaggevers van RTV Oost zijn benieuwd wat 2012 voor u betekende!

  53. Weer zenuwslopend, Ingrid. Ik hoop dat PEC snel scoort, hoewel ik denk dat verlenging ook in Zwols voordeel zal zijn. Beter is een goal nu! Van ons dan.

  54. Is dat nieuw beleid van WLZ om reacties te verwijderen waarin iemand op een taalfout wijst?

    Wanneer iemand “wandt” schrijft mag daar best iets van gezegd worden. Pas dan op zijn minst ook de foutief geschreven reactie aan…

  55. Wat is dat met al die politie op de middelweg/bachlaan? Ik tel wel 15 agenten en 10 auto,s. Als je niet snel genoeg doorrijdt omdat er bv iemand voor je rechtsaf moet slaan ze nog op je dak ook met de vlakke hand. Ze lijken me behoorlijk opgefokt.

  56. Begreep ik. Vind dit zelf zo’n gekke fout, dat ik me niet kán voorstellen dat het een taalfout is. Zie bij mijn eigenposting (helaas vaak na verzending) ook storende taal/typefouten:( Kan een nieuwe beleidslijn van WLZ zijn: mensen niet willen weerhouden van reageren hoe krom gesteld ook.

  57. Ik denk dat het eerder nieuw beleid is om te voorkomen dat er op gewezen wordt en dat daarmee de discussie offtopic gaat.

    Ik betrap mezelf ook wel eens op taal/tikfoutjes. Gelukkig meestal voordat ik versturen heb geklikt. Want ik schaam me er soms diep voor!

    Laatst mijn broer “betrapt”. Hij had op Tweakers iemand om zijn taalfouten op de vingers getikt en ging vervolgens heel belerend vertellen dat de rest van zijn reactie ook “kant nog wal raakte”. Ja, dan krijg je het wel te horen! 😀 Hij vond het erg pijnlijk! 😉

  58. ;D Ik ken iemand die een ander op allerlei taalfouten wees en zich er in de laatste zin voor verontschuldigde door erop te wijzen dat hij nu eenmaal een “tik” voor taal heeft… Humor. Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. Niet iedereen is begiftigd met voldoende taalkundige vermogens, maar moet wel gewoon mee kunnen discussiëren, zonder op zijn nummer te worden gezet. Vind ik althans.

  59. Heel naar inderdaad Dame. Vind ik ook hoor Dame, betrap me er zelf ook vaak op, wanneer de posting er staat oeps, grammaticaal niet helemaal juist, of typ opeens een compleet verkeerde letter er tussen door.

  60. Goedmorgen!

    Klopt Dame, mensen moeten gewoon kunnen posten. Een foutje moet mensen ook zeker vergeven kunnen worden.

    Maar, zoals al vaker besproken hier, er zijn wel uitzonderingen. Sommigen kunnen dingen in elkaar broddelen die gewoon niet meer te lezen zijn. En ook zijn vaak fouten te zien die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden, maar de aandacht is er niet meer voor.
    En ook de andere kant uit zijn er uitzonderingen. Sommige mensen weten hoe ik met taal ben en hebben er hobby van gemaakt om me te betrappen op fouten. Toen ik mijn broer wees op zijn nog/noch fout was het:”Game on!” 🙂

  61. nee hoor dame,het stikt de moord van de koolmeesjes en mussen hier,die hebben allemaal honger en die zitten lekker die fluiten in de achtertuin

  62. Bericht door doeksen, op 21 december 2012 om 09:14

    dat houd ik lekker voor me zelf platje,anders krijg ik weer een berg ellende over me heen

    Flauw hoor Roektem!

  63. Denk dat ik maar weer op puntjes-beleid terugval. Dat bevalt mij in ieder geval prima. En sommige azijnslurpers waarschijnlijk ook.

  64. Scoorde ik vandaag beter, Bernard, hoewel ik ook niet dagelijks met de gynaeacoloog schrijf. Hoe vaak per jaar heb jij met hem/haar contact?:)

  65. idd dames,jullie hebben gelijk………..maar ook jullie gaan in c de p wel eens over de tong hoor,we stellen jullie echt niet achter
    xxx

  66. Hé Doeksen, dat schreven we toch: zoals de waard is…. Ik ben van plan volgende week een gezellige avond te hebben met iedereen die wil en kan komen. Of we het dan zo interessant vinden om medeloggers te bespreken, betwijfel ik. Maar als je het op prijs stelt (“de naam wordt genoemd”:P) wil ik het best even over jou hebben hoor. Leuker is wanneer je gewoon even aanwipt. Ik praat liever met je dan over je.:)

  67. hoop idd dat jullie het gezellig hebben,maar ik heb huisarest dus kan niet.
    denk ook niet dat jullie op mij zitten te wachten…………..toch.
    maak veel te veel lawaai voor jullie

  68. Doe jezelf niet tekort, Doeksen. De mensen die hebben aangegeven te komen staan open voor iedereen, mits die natuurlijk een beetje aardig doet. Dat deed je vanmiddag niet echt tegen Plantje. Last van je rug, of anderzins wat minder gehumeurd? Is de operatiedatum al bekend?

  69. Dat denk ik zeker, maar als jij ergens komt voor de gezelligheid of voor ontspanning, dan vind je het toch ook niet meer leuk wanneer je steeds afgezeken wordt. Persoonlijk vind ik “roekt’m” wel een humoristisch antwoord op jouw flauwe verbastering. Hoewel ik niet hou van naamgrapjes (zijn meestal voor de hand liggend), ga ik die mss ook wel gebruiken om bij jou in het gevlij te komen (jij vindt het kennelijk wel leuk).

  70. Ik zit er nu eerlijk gezegd niet echt op te wachten. Ik ben van een ander forum mede-moderator. Daar is een paar keer een discussie behoorlijk op de man gespeeld. Daar heb ik op ingegrepen en nu ben ik het bokje. Dus ik heb even weinig behoefte aan dit soort ongein!

  71. je weet hoe ik ben als ik ergens kom voor de gezelligheid of ontspanning,wil nl. wel eens los gaan,zoals andere wlz vrienden en vriendinnetjes ook wel eens doen

  72. Je zult mij nooit over lawaai horen klagen, doeksen. Sta zelf met een aantal (oud-)collega’s daarvoor op de zwarte lijst van 3 restaurants in Amsterdam en 1 in Zwolle.

  73. Doeksen, bij mensen die je kent en die jou kennen. ligt dat anders. Die kunnen dat “los gaan” plaatsen en zien eea als een goedbedoeld plagerijtje. Wanneer je elkaar niet (echt) kent of wanneer het steeds richting dezelfde personen gebeurt, dan krijgt het een andere lading. Ik zou zeggen, ‘pestgedrag’. Daar hou ik niet vind (zwak uitgedrukt).Krijg opeens een lied in mijn hoofd “sorry seems to be the hardest word”…. Hoeft toch echt niet zo moeilijk te zijn.

  74. Lag niet aan mij trouwens maar meer aan de anderen. Ik heb die lui een keer meegenomen op een vrijdagavond naar Poppe, vanwege een verloren weddenschap. Was erg gezellig, maar werd geloof ik niet door de medegasten als zodanig ervaren.

  75. Volgens mij moet je het bij Poppe wel bont maken om op de zwarte lijst te komen.:o Welke andere 2 restaurants kom je niet meer in, Bernard?

  76. Mijn batterij is bijna leeg. Tablet gaat zo aan de oplader en die gelegenheid neem ik dan ook maar om mijn eigen batterij op te laden. Trusten.

  77. Ik heb trouwens de bijdragen van Jean Jacques Rousseau ook al een tijdje gemist. En Dick hebben we ook al een tijd niets van vernomen helaas. Hoe controversieel soms ook, het log is er niet levendiger op geworden. :'(

  78. Bericht door Joppuh, op 22 december 2012 om 11:34
    Ik heb trouwens de bijdragen van Jean Jacques Rousseau ook al een tijdje gemist. En Dick hebben we ook al een tijd niets van vernomen helaas. Hoe controversieel soms ook, het log is er niet levendiger o

    Nou Joppuh,
    De bijdragen van Doeksen zijn geweldig.
    Zeer intelligent en beschaafd, een aanwinst op het log.
    Maar inderdaad het is er niet levendiger op geworden.:D

  79. Koko is beredruk met zijn stichting en Natascha met knuffelen en luiers verschonen. Misschien dat de rust van de komende dagen (hoewel “kerststress” :o) hen doet besluiten om het chatlog te komen opvrolijken. Zou leuk zijn. Tim verschijnt af en toe op een onverwacht moment en ik hoop van ganser harte dat we Dick binnenkort ook weer even hier zien. Want ja-tja, ik mis ze ook.

  80. Monsieur Joppuh.

    Mijn afwezigheid alhier was van tijdelijke duur, want dringende zaken voor the Queen of England noopten mij om daar te zijn om haar bij te staan in enkele onverkwikkelijke gebeurtenissen.
    Zoals u wellicht weet lag Princess Kate enige tijd in het hospitaal en Prince William diende, gedurende die voor hem zo emotionele tijd, met raad en daad terzijde te worden gestaan om te voorkomen dat hij zich zou gaan bezondigen aan één van zijn beruchte uitspattingen.
    Gelukkig wist ik hem troost te bieden en in toom te houden door hem te laten luisteren naar:

    Alabama Shakes – Hold on

    Hopelijk weet u deze band ook te appreciëren en bij deze bied ik u een lijstje met meer karaktervolle nummers van hen:

    Alabama Shakes – Top Tracks

    Ik heb overigens vanmorgen weer met groot genoegen geluisterd naar de heer Derksen met zijn programma Muziek voor Volwassenen op Radio Rijnmond.
    Het ontbreken van de normaal door u hier gepresenteerde pleelist deed niets aan het genot af.

  81. Bericht door doeksen, op 22 december 2012 om 13:25
    12.32,dat weet ik zo snel niet…………oja misschien wel het zuur

    Dan lees ik toch liever de bijdrage van Dick, die altijd spontaan en beleefd is. Dan dat domme …………………………:)

  82. Bericht door doeksen, op 22 december 2012 om 14:28
    positievo blijven wimpie
    beetje humor loos zeker

    U komt een beetje onbenullig over maar beschikt wel over een positieve geest.:P

  83. Bericht door doeksen, op 22 december 2012 om 14:37
    kijken wie er straks weer over de tong gaan in het cafe…word weer lachen

    Heer Doeksen,
    Dat zal zeker lachen zijn met 3 aanhangers, als u begint, lacht de rest wel mee. Wens u een fijne “over de tong” middag, leuk in zo’n buurt cafétje.
    Ook fijn voor u dat u zich eens weer onder het volk kunt begeven.:D

  84. Heer Doeksen,
    U wilt toch altijd graag in de belangstelling staan.
    Leuk he, als u staks binnenkomt in dat buurtcafétje dat al die papegaaien op u wachten?8)

  85. Bericht door Assendörper, op 22 december 2012 om 15:04
    Bericht door doeksen, op 22 december 2012 om 14:36
    bukkum

    Heer Assendorper,
    Idd, dit is het juiste woord,Bukkum.:D
    Ga nu even naar het kleinste cafétje van Zwolle, daar is altijd wat te doen.

  86. Heer Doeksen,
    Zie dat er zich al één supporter op het log voor u meedenkt.
    Wellicht zullen er nog 2 of 3 volgen, dan is het afgelopen.
    Maar dat afspraken voor BQ en CdP hier vastgelegd worden zegt meer dan genoeg.
    Toch een teken dat jullie het lachen niet alleen kunnen, maar er ook andere lezers voor nodig hebben.
    Wens u een fijne middag/avond toe met veel lachen.

  87. Bericht door Assendörper, op 22 december 2012 om 15:12
    De meeste Bukkums komen daar altijd bij elkaar.

    Is dat een compliment voor Joppuh.:o

  88. Bericht door Wimpie, op 22 december 2012 om 15:25
    Bericht door Assendörper, op 22 december 2012 om 15:12
    De meeste Bukkums komen daar altijd bij elkaar.

    Is dat een compliment voor Joppuh.

    Bericht door Joppuh, op 22 december 2012 om 19:51
    Deze bukkum gaat zo even noar’t cafe!

    Je wordt op je wenken bediend Wimpie.:D

  89. Haha we waren inderdaad ff na bijna 10 jaar ons printerlint aan het vervangen Drama. 😉
    Dit nieuwe lettertype is nu ook geoptimaliseerd voor mensen met dyslexie. We hebben er nog een paar jaar mee gewacht omdat het op oude Windows bij kleine groottes een beetje kan rafelen, maar omdat de meeste mensen nu toch over zijn.. hoppa! ;D

  90. Bernard, dank je voor je update!

    Ik ben nog een paar uurtjes bezig geweest (en zojuist weer) om alles te perfectioneren dus dat kan kloppen, graag hoor ik of het nu goed is.

    Waarop ik heb kunnen testen:

    – iPhone 3GS
    – iPhone 5
    – iMac 20″ 2008
    – iMac 27″ 2011
    – MacBook Pro 17″
    – iPad 4
    – iPad Mini
    – Werkstation met Ubuntu Linux

    Op al deze apparaten met alle browsers is het (nu) goed.

    Windows kan ik niet testen want dat gebruik ik (en de buren en de mensen om mij heen) niet. Zou jij dat eens voor me willen doen?
    En dan ook graag met Internet Explorer, versie 9 of 10? Ik weet het, niet veel mensen nog die die gebruiken maar ik wil het toch graag weten vanwege DIT[/url] artikel.

    Mocht het probleem er nog in zitten, dan hoor ik graag waar precies. 🙂

  91. Hans, daar heb je je Windows-fanboy webloggers voor! 🙂

    Windows 8 met IE 10 werkt prima! Zowel in de desktop mode als in de modern UI mode.
    Windows RT met IE 10 werkt ook prima! Zowel in de desktop mode als in de modern UI mode.

  92. vrienden als dit iedere zaterdag zo gaat,hoef ik niks meer aan de buikspiertjes te doen.
    allemachtig wat hebben we schik gehad met z?n allen.
    die papagaaiensoep heb ik wel geproeft,maar is ook mijn ding niet.
    misschien dat het komt dat in de snavel er in had zitten.

  93. Ok top Bernard, bedankt. 🙂
    Dit lettertype is nog niet zo oud, maar is helemaal ontwikkeld speciaal voor nieuwswebsites met veel tekst, vooral geoptimaliseerd voor mensen met dyslexie, maar sowieso geldt dat de algemene leesbaarheid verder verbeterd is.
    Op de mobiel (althans, de iPhones heb ik kunnen testen) wordt de tekst nog iets groter dan de rest, wat extra zoomen en een aparte layout niet nodig maakt.
    Ik zal misschien nog wat kleine dingetjes perfectioneren, maar ook hier geldt: Kerst! 😀

  94. De PEC Zwolle-admin zal wel met vakantie zijn. Nou dan maar van RTV-Oost:

    De derby in de eredivisie tussen Heracles Almelo en PEC Zwolle is zaterdagavond geëindigd in een gelijkspel. In Almelo werd het 1-1.

    Na een kwartier spelen bracht Samuel Armenteros Heracles op voorsprong. Hij tikte een pass van Lerin Duarte achter PEC-doelman Diederik Boer. Nog binnen het halfuur kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. Youness Mokhtar scoorde de gelijkmaker. In de tweede helft golfde het spel op en neer. PEC kreeg daarbij de beste kansen op de winnende treffer, maar alle kansen werden om zeep geholpen.
    Heracles – PEC Zwolle 1-1
    1-0 Armenteros (15)
    1-1 Mokhtar (27)

    Arbiter: Van Boekel
    Geel: Benson, Quansah, Saymak,

    Heracles: Pasveer, Te Wierik, Rienstra, Dorda, Bruns (Davidson/83), Quansah, Overtoom, Duarte, Castillion (Gouriye/61), Armenteros, Everton.

    PEC Zwolle: Boer, Van Polen, Lachman, Broerse, Achenteh, Drost, Van den Berg, Slot (Saymak/73), Mokhtar, Benson, Pluim.

Reacties zijn gesloten.