Feestavond cv de Deurzakkers druk bezocht

Zwolle – Op zaterdag 1 december was de Siggels als vanouds weer goed gevuld met carnavalsvierders op de feestavond van Cv de Deurzakkers en de Receptie Prins Köppie de 1e, samen met zijn Skottelties Els en Elvira. Het feest was super gezellig door muziek van blaaskapel Pardoes, DJ Arjan, maar ook het optreden van Kevin Smit was een groot succes!

 

Al vanaf half acht werden de verenigingen van binnen en buiten Zwolle ontvangen, en ze waren er werkelijk ook allemaal, fantastisch! Ondanks een strak schema was er voor de Hoogheden voldoende tijd om hun felicitaties uit te spreken, sommigen in het “zwolsch”, anderen probeerden het, maar de meesten in “gewoon” Nederlands. De reacties van Prins Köppie waren in ieder geval in het onvervalst “Zwolsch”, compleet met “toezeggingen” aan sommige Sassendonkse Hoogheden, wat staat hen te wachten?

Ontroerende momenten waren er ook, zeker door toespraken als die van Kleindochter Jeugdprinses Inge van Cv de Tonnezotters en die van dochter Miranda, die wat herinneringen ophaalde uit zijn rijke carnavalshistorie. Ook de vrienden van de maandagmiddag en “zijn eigen” Blaaskapel Pardoes spraken hem vol lof en ludiek toe!De dansmariekes hebben zoals het hoort ook weer hun goed ingestudeerde choreografieën kunnen laten zien aan de Hoogheden en het vele publiek aanwezig in de Siggels! Natuurlijk konden ook “Eddy’s Angels” niet ontbreken, naast het feit dat het een unieke samenwerking tussen meerdere verenigingen is, is het ook een erg leuke act!. Samen maken we carnaval!De hoofdact van de avond was Kevin Smit, zo omstreeks de klok van 11 u. Nadat de zaal al aardig in beweging was gebracht door DJ Arjan betrad Kevin Smit het podium en samen met het publiek bracht hij de stemming in hogere sferen en gingen de feestvierders lekker los! Nadat prins Köppie 1e opgenomen was in de eregalerij der Hoogheden van CV de Deurzakkers bleek wel dat de energie nog niet op bij de feestvierders tijdens het slotoptreden van Pardoes, en de muziek van DJ Arjan. Helaas werd rond 01:00 u, nadat het barpersoneel door de Hoogheid bedankt was voor de enorme inzet, tot teleurstelling van de nog vele aanwezige feestvierders de muziek stop gezet. Kortom, een fantastische avond in de Siggels die de leus van Prins Köppie eer aan deed.

Artikel delen:

Reageer