Parkerende vrouw ziet jongen (5) over het hoofd

Zwolle – Zondagochtend 2 december is aan de Bachlaan een 38-jarige vrouw uit Zwolle met haar auto tegen een 5-jarige jongen uit Zwolle aangereden.

politie_logo_4.jpg 

De vrouw parkeerde met de voorzijde in bij een parkeerplek. Zij zag de jongen die daar liep/stond niet. Hij werd met de rechtervoorzijde van de auto aangereden en kwam enigszins klem onder de auto te zitten. De automobiliste reed de auto meteen naar achteren. De jongen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Artikel delen:
Reacties 25
 1. Zo zie je maar weer, afschaffen die kinderen. Die arme vrouw is zich ws. een hoedje geschrokken omdat een persoon met nog te weinig kennis en ervaring op een plek gaat spelen waar hij logischerwijs dat niet zou moeten doen.


  ⚠️ Meld

 2. ..de vrouw parkeerde met de voorzijde in bij een parkeerplek. Zij zag de jongen die daar liep/stond niet.

  Waar was de bestuurder dan mee bezig? en welke kant keek ze dan wel op?


  ⚠️ Meld

 3. wat een k… wijf als je niet met opletten bezig waamee dan wel???
  Sterkte dat kleintje!!

  En wat deed “dat kleintje” dan op de parkeerplaats?
  Wie had er op hem moeten letten?

  Ja, die dame had wellicht wat beter kunnen kijken voordat ze de auto parkeerde, maar als je, je auto op een parkeerplaats zet, mag je er toch van uit gaan dat er geen kinderen staan.

  Voor het jongetje natuurlijk heel sneu, hopelijk houdt hij er niets aan over.  ⚠️ Meld

 4. als je, je auto op een parkeerplaats zet, mag je er toch van uit gaan dat er geen kinderen staan.

  Nee! Daar mag je niet van uit gaan!


  ⚠️ Meld

 5. Iets met ongeluk en een klein hoekje… Ik mag aannemen dat ze beiden niet bewust deelnamen aan het ongeluk. Fijn als je dan nog even extra veroordeeld wordt door een paar reageerders die er niet bij waren.


  ⚠️ Meld

 6. @Wilbert+1, wat staan sommigen al weer snel klaar met hun oordeel.Waren ze erbij soms.
  Hoop dat betreffende jongeman snel hersteld.


  ⚠️ Meld

 7. voor allebei mensen zeer vervelend, maar ik vind het wel zeer raar dat mensen meteen met reacties komen met scheldwoorden die helemaal nergens opslaan. kan men tegenwoordig zelfs op dit soort dingen niet meer met fatsoen reageren. ik denk dat je hier alleen maar twee slachtoffers hebt en niemand wil zo,n ervaring meemaken.sterkte voor beide!


  ⚠️ Meld

 8. Een kind van 5 doet zo een stap opzij zonder dat je dat als ouders in de gaten hebt.

  En nee Jolien, als je een auto bestuurt mag je NERGENS van uitgaan!

  Ik neem aan, dat iedereen erg geschrokken is en dat de mevrouw in kwestie wel zorgt voor een presentje voor het kereltje. Hopen dat hij er niets blijvend aan overhoudt!


  ⚠️ Meld

 9. Rustig Plantje, ik wist niet dat je boos zou worden 😉
  Ik zit zelf ook dagelijks achter het stuur dus oké, wellicht niet een heel slimme opmerking van me. Ik had hem ook anders kunnen formuleren. Laat ik het dan zo zeggen: als je, je auto inparkeert verwacht je daar niet een kind. Afijn, natuurlijk moet je nergens van uitgaan als bestuurder, je moet overal rekening mee houden.

  Nogmaals: hopelijk houdt het jongetje hier niets aan over.
  En de dame in kwestie zal ongetwijfeld nog wel eens een tweede keer kijken voor ze haar auto ergens neer zet.


  ⚠️ Meld

 10. Was ook niet boos, maar eerder verbaasd. Ik maak op het moment tegen de 70.000 km per jaar en ik hoop zoiets nooit mee te maken! Gelukkig geef je dat ook aan Jolien 😉


  ⚠️ Meld

 11. Wat oordeelt iedereen weer makkelijk. Misschien sprong dat kind onverwacht op de parkeerplaats? Misschien gebeurde er wat raars op de op de weg, waardoor de bestuurder afgeleid werd?

  Met drie kinderen weet ik dat ongelukjes gebeuren als je het het minst verwacht.


  ⚠️ Meld

 12. wat staan er weer een domme reacties bij zich ,,bahbah wat zal die vrouw zich naar voelen zeg ,Hoop niet dat ze deze onzin leest zal ze zich nog schuldiger gaan voelen .heerlijk die mensen die niks beters te doen hebben als oordelen bah SCHANDE jullie zijn zelf tuig ,Niet oordelen voordat je weet hoe en wat !!Ik heb meerdere kinderen en ze zijn zo ineens weg ,en als ik inparkeer kijk ik ook tig keer om me heen maar zo’n situatie kan iedereen overkomen .Ze heeft het vast niet met opzet gedaan .Sterkte voor alle betrokkenen .


  ⚠️ Meld

 13. Het jongetjes werd terug geroepen door zijn moeder,ze waren op weg naar de kerk
  En dan is het verrekte lastig, om hem te ontwijken als hij dan net voorbij de auto is,en hij terug loopt


  ⚠️ Meld

 14. Ik vind parkeerterreinen altijd link om te lopen. Het is onoverzichtelijk met die vele in- en uitparkeerbewegingen en naar een parkeerplek zoekende mensen. Heb mijn kinderen ook altijd gewaarschuwd omdat ze voor automobilisten niet altijd zichtbaar zijn wanneer ze achter een auto lopen.
  Een vervelend ongeluk. Hoop dat het kind niet al te zwaar gewond is en wens de mevrouw ook sterkte.


  ⚠️ Meld

 15. zo heeft ze niet geleerd d auto te parkeren en heeft zeer zeker niet opgelet op dit kind .Gelijk herexamen laten doen zal ze wel dik zakken voor haar rijbewijs.Heel veel vrouwen gaan op deze manier auto,s parkeren en zo hoort het niet .Want wil je de auto kort aan de rand van een trottoir hebben dat moet je achteruit inparkeren zoals geleerd is


  ⚠️ Meld

 16. Euh… wie zegt er dat er hier sprake is van “fileparkeren”? Je kunt toch ook gewoon je auto vooruit parkeren in een vak dat haaks op de rijbaan ligt?


  ⚠️ Meld

Reageer