Kans op rit met “Blokkendoos” bij opening Hanzelijn

Zwolle – Zes jaar bouwen en nu is hij klaar. De Hanzelijn, de spoorlijn die Zwolle met de randstad verbindt. Om dit te vieren geeft Zwolle Marketing een aantal bijzondere kaarten weg voor een rit met een historische trein: Materieel ’24, bijnaam de ‘Blokkendoos’. De NS stelt deze trein exclusief op deze dag beschikbaar aan de 4 Hanzelijngemeenten Lelystad, Dronten, Kampen en Zwolle.

trein_de_blokkendoos.jpg

De rit in deze historische trein is zaterdag 8 december en rijdt twee keer heen en terug tussen Zwolle en Lelystad. Om 10.04 uur gaat de “Blokkendoos” rijden vanaf station Zwolle en komt om 10.52 uur aan in Lelystad. De tweede “Blokkendoos” vertrekt om 16.04 uur en zal zijn eindstation Lelystad bereiken om 16.52 uur. Het treinkaartje geldt als bewijs voor een enkele reis heen waardoor u de terugreis kan vergelijken met de moderne treinen anno 2012. De terugreis gaat via de reguliere dienstregeling van de Hanzelijn die 8 december tot 18.00 uur gratis wordt aangeboden. Zwolle Marketing verloot 40 kaarten (2×20) onder geïnteresseerden.

Wilt u kans maken om deze unieke ervaring mee te maken? Mail uw gegevens naar info@zwollemarketing.nl. Wie wordt ingeloot voor de exclusieve ervaring in de historische trein, ontvangt een mail met daarin meer informatie over het afhalen van de kaarten.

Ter gelegenheid van de opening van de Hanzelijn, laat de NS op zaterdag 8 december bezoekers gratis kennismaken met de Hanzelijn. In de vier Hanzelijngemeenten Zwolle, Kampen, Dronten en Lelystad is het de gehele dag feest en kunt u genieten van muziek, dans, theater en andere festiviteiten. De treinen rijden tussen 9.00 en 18.00 uur over het nieuwe spoor.

Voor informatie over de treintijden kijk op www.hanzelijnverbindt.nl. Kijk op http://www.nieuwehanze.nl/ voor het feestelijke programma in Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer