‘Ladies Night’ bij Landstede Volleybal

Zwolle – Speciaal voor het vrouwelijke publiek organiseert Landstede Volleybal op zaterdagavond 22 december een waanzinnige ‘Ladies Night’. Vrouwen kunnen deze avond geheel gratis een sportief avondje uit beleven in het Landstede Sportcentrum.

De eerste ‘Ladies Night’ van Landstede Volleybal biedt een unieke combinatie van topvolleybal en de gelegenheid om met vriendinnen, teamgenoten of collega’s diverse activiteiten te ondernemen. Vrouwen worden getrakteerd op een lekkere high tea, kunnen deze avond samen op de foto worden gezet, kunnen leuke gifts shoppen bij de diverse standjes en met elkaar proosten op de kerstdagen. Hoogtepunt is natuurlijk de wedstrijd van onze eigen mannen; Landstede Volleybal vs. Zaanstad. Aanvang van de avond is 18.30 uur met feestelijke muziek van de ‘Jongens van de Reisvereniging’. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Voor Landstede Volleybal is dit de eerste keer dat zij een ‘Ladies Night’ organiseert en om dit te vieren ontvangen de eerste 100 vrouwen een speciale goodiebag.
Kom jij met je vriendinnen, teamgenoten, (schoon)zussen of moeder onze mannen aanmoedigen?
Zet deze avond dan snel in je agenda!

Deelnemende organisaties
De ‘Ladies Night’ van Landstede Volleybal wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door: de Bakzolder, Jillz, de Veluwse Bron, Telstar, de jongens van de reisvereniging.

Artikel delen:

Reageer