Inbraak bij De Venus in Onder de Loep

Zwolle – Inbraak bij verzorgingshuis De Venus in Onder de Loep op RTV Oost. De uitzending begint om 17.10 uur en wordt om 18.10 uur en 19.10 uur herhaald. Na de uitzending worden alle items ook los op Youtube geplaatst (www.youtube.com/onderdeloep).

Bij verzorgingshuis De Venus aan de Spoolderbergweg werd in de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 november ingebroken. Twee donker getinte jongemannen forceren een ruit en nemen o.a. een kluis weg. Deze kluis wordt dezelfde ochtend tegen 11 uur gevonden aan de Duivendansweg in Wezep. Van de inbrekers zijn zeer goede bewakingsbeelden. Deze worden in de uitzending getoond.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Inbraak bij De Venus in Onder de Loep”

  1. je zou haast zeggen dat het bekenden moeten zijn van de Venus omdat ze geweten hebben waar de kluis zat en er zover mee weggekomen zijn

  2. Het laagste van het laagste om in te breken bij oudere, demente mensjes.

    Mochten deze mensen worden opgepakt (zal wel niet met dit incompetente Politiekorps) dan na het proces door de stad rijden. En dan met pek en veren de IJsselburg overjagen. Zullen die eikeltjes die mensonwaardige streken heel snel afgeleerd zijn.

Reacties zijn gesloten.