Ballonfiësta Zwolle biedt meer dan luchtballonnen

 Het Warsteiner Ballonfiësta Overijssel biedt naast luchtballonnen ook tal van andere activiteiten. Iedereen kan zich nog aanmelden voor vaarten met een Zeppelin, maar er zijn ook festiviteiten zoals een ballonnenwedstrijd voor kinderen, een fotowedstrijd, inloopballonnen, live muziek, kinderactiviteiten, Night Glowen en de nieuwe luchtballon van Countus kiest het luchtruim.

Aanmelden voor een vaart met een luchtschip is nog mogelijk. Deze variant van een Zeppelin vaart van woensdag 20 juni t/m zaterdag 23 juni. Op woensdag wordt door Countus een speciale ballonnenwedstrijd georganiseerd en zaterdag kunnen kinderen via de Stentor met helium gevulde ballonnen oplaten. Er zijn diverse prijzen voor degene van wie de ballon het verst komt.

Daarnaast is er een fotowedstrijd voor de amateurfotografen onder ons waarbij een ballonvaart op zaterdag gewonnen kan worden. Maak gedurende het Ballonfiësta een foto en mail deze voor zaterdag 23 juni naar info@ballonfiestaoverijssel.nl. De winnaar wordt zaterdagavond om 19.30 uur bekend gemaakt en kan gelijk gratis mee in een luchtballon.

Op donderdag 21 juni is de feestelijke aftrap van het project Schone Klassen, een samenwerkingsverband van J.E. StorkAir, Unica Installatietechniek en Novon Schoonmaak om het binnenmilieu op scholen te verbeteren. Op vrijdag en zaterdag is er live muziek en zijn er meerdere kinderactiviteiten en inloopballonnen. De vrijdag wordt afgesloten met vuurwerk en Night Glowen. Meer informatie is te vinden op www.ballonfiestaoverijssel.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer