Ambelt leerlingen krijgen les van Fakkelteitgroep

Zwolle – In het kader van Eigen Kracht presenteerden leerlingen van Ambelt dinsdagmiddag de hiphopvoorstelling ToTaalBeeld in Zwols poppodium Hedon. De leerlingen doorliepen de afgelopen weken workshops onder begeleiding van de ervaren crew van de Fakkelteitgroep.

04-12-2012_hiphop_hedon_02.jpg
Foto: Wieger Steenhuis

Alle hiphopdisciplines kwamen aan bod, variërend van rap, dans tot visuals en graffiti. Dit alles werd ondersteund door de hardste beats van de leerlingen die de workshop music production hebben doorlopen. Het thema van de hiphopvoorstelling was “mijn jaar 2013”. Met dit thema lieten de rappers, breakdancers, producers en VJ’s van de Fakkelteitgroep de leerlingen nadenken over de vraag hoe 2013 hun jaar wordt. Dit brachten zijn tot uiting in o.a. hun teksten en raps, visuals en graffiti.

04-12-2012_hiphop_hedon_01.jpg

04-12-2012_hiphop_hedon_03.jpg 

04-12-2012_hiphop_hedon_06.jpg

Via Lees verder meer nieuws en foto’s…

Het Eigen Kracht concept ToTaalBeeld is een initiatief van het hiphopcollectief Fakkelteitgroep, Zwols poppodium Hedon en New Arts Zwolle in opdracht van Kunstencentrum Muzerie namens provincie Overijssel en wordt geleid door het artistieke team Nienke van de Ploeg en Sticks. Eigen Kracht tracht mensen te inspireren hun talenten te ontwikkelen en gezamenlijk tot een groter geheel te komen. Met ToTaalBeeld kreeg dit vorm in een hiphopvoorstelling. De Ambelt en AOC De Groene Welle waren de eerste scholen die deelnemen aan dit initiatief.

04-12-2012_hiphop_hedon_05.jpg

04-12-2012_hiphop_hedon_04.jpg

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Was super om te zien en beleven ben trots op al die kanjers!
    Zijn er trouwens nog meer foto’s heb er wel belang bij!
    Groetjes Monique


    ⚠️ Meld

Reageer