Brand in winkel aan Thomas a Kempisstraat

Zwolle – Donderdagmiddag rond 12.20 uur is in een winkel aan de Thomas a Kempisstraat, aan de rotonde van de Brink, in Zwolle brand uitgebroken. Diverse hulpdiensten werden naar de brandhaard gedirigeerd.

06-12-2012_brand_in_de_kookstudio_th_a_kempisstraat_02.jpg

De brand werd even later opgeschaald naar een zogenaamde Middelbrand. Het ging om de winkel De kookstudio van Zwolle. In de keuken van het winkelpand zou de brand uitgebroken zijn. Hoogstwaarschijnlkijk ergens kortsluiting. Dat werd snel geblust. Een kwartier later kon daardoor het sein ‘brand meester’ gegeven worden. Er waren geen gewonden.

06-12-2012_brand_in_de_kookstudio_th_a_kempisstraat_01.jpg

06-12-2012_brand_in_de_kookstudio_th_a_kempisstraat_03.jpg

brand_kookstuidio_zwolle.jpg
Foto: via Twitter @kookstudiozwoll

06-12-2012_brand_in_de_kookstudio_th_a_kempisstraat_04.jpg

Artikel delen:
Reacties 10
 1. ik werk erachter, en heb geen ambulance’s gezien of mensen afgevoerd zien worden.. wel een agent die één lintje heeft gespannen, waar waren we geweest zonder hem;)


  ⚠️ Meld

 2. Beste allen, we hebben brand gehad Super pech, iets met kortsluiting Maar we gaan zo snel mogelijk de boel oplossen en er is niemand gewond.


  ⚠️ Meld

 3. @ed Zonder die agent hadden waarschijnlijk veel mensen in de weg gelopen. Er zijn echt van die nieuwsgierigen die echt “in de brand” willen staan om niets te missen.>:(


  ⚠️ Meld

 4. Bericht door Zwolluh, op 6 december 2012 om 20:52

  Die raceeend met Pers op zijn scooter ook. Die is een partijtje brutaal!!

  Ja die is verschrikkelijk irritant.. Rijd op alle meldingen je zal bijna gaan vragen als er iets gebeurt om geen persmelding te geven. Laat hem een voorbeeld geven aan de weblog fotografen..  ⚠️ Meld

Reageer