Geveldoek voor bouwput Melkmarkt

Zwolle – Binnenkort prijkt aan het bankgebouw en de naastgelegen gebouwen aan de Melkmarkt een geveldoek.

Afgelopen weekend is een start gemaakt met de bevestiging van het doek. Het geveldoek verfraaid het voormalige bankgebouw en de naastgelegen gebouwen totdat nieuwbouw op deze plek klaar is. Initiatiefnemers zijn de ondernemers van McDonald Zwolle en restaurant Las Rosas.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. ALS HET ER STAAT…DIENT HET GEBRUIKT TE WORDEN!
  RONDUIT DROEVIG DAT ER EEN BANNER VOOR LANGS KOMT!
  SLOOP HET DAN AUB ZO SNEL MOGELIJK.
  TYPISCHE BOUWSTYL DIE BEST GERENOVEERD HET MOGEN WORDEN!


  ⚠️ Meld

 2. h.p.br kleine tip: zet je caps lock uit als je een bericht tiept, dat komt dan een heel stuk minder schreeuwerig over en dan krijgen mensen tenminste niet de neiging om je bericht gewoonweg niet te lezen.


  ⚠️ Meld

 3. Jasper het gaat hier om het gebouw wat gesloopt gaat worden niet hoe er tekst wordt getypt .Als je het niet lezen wil sla je het over


  ⚠️ Meld

 4. Niets meer of minder dan een schaamlap voor het gemeentelijk ruimtelijke ordening beleid. Overgeleverd aan projectontwikkelaars is dit het gevolg. Dit kan nog jaren duren. Te vrezen valt dat, als er al nieuw gebouwd gaat worden, voor er iets gedaan wordt, het doek al weer aan vervanging toe is.


  ⚠️ Meld

 5. Pieters, tips in internetiquette kunnen altijd. Je kunt niet elk bericht laten gaan onder het mom: je kunt het toch lezen. Taalverloedering!

  Die geveldoek, ik denk dat het super gaat werken tot ze de gebouwen neerhalen.


  ⚠️ Meld

 6. Blijven we nu ieder keer bericht krijgen over wat er met dat doek gebeurd tot het er werkelijk hangt. De 1e paal, de 1e stijl, het 1e stukje, het middelste stukje etc. Ik word hier een beetje niet goed van.
  Hang op dat ding, meld dat en laat de foto’s zien en klaar. >:(


  ⚠️ Meld

 7. Vandaag wordt, als het weer het toelaat, het eerste doek geplaatst. Volgende week worden de andere doeken (+4) geplaatst waardoor er “1” print ontstaat. Op de doeken wordt het nieuw te realiseren project geprint en dat gaat er geweldig uit zien!

  Wanneer men aan de sloop, en later weer opbouw, begint zullen de doeken hergebruikt worden en op de steigers worden gemonteerd.

  Van doorn in het oog naar eyecatcher!

  Met vriendelijke groet,
  Rainier Koers, KSB Repro  ⚠️ Meld

 8. Inderdaad Jacob. Meld bijvoorbeeld ook dat het doek dubbel zo duur uitvalt dan oorspronkelijk begroot. Dit omdat er achter het doek ook nog een degelijke bevestiging gebouwd moet worden. Dat was men even vergeten mee te nemen in de berekening. Bron: De Stentor (enkele weken geleden dacht ik).


  ⚠️ Meld

Reageer