Minima op de foto bij Help Portrait Zwolle

Zwolle – Aanstaande zaterdag 8 december maken Zwolse fotografen weer portretfoto’s van diegene die het verdienen om in het zonnetje te worden gezet. Vanaf 11.00 tot 16.00 uur zijn de deuren van theater de Spiegel geopend en zal iedereen die in aanmerking komt warm worden onthaald.

Help Portrait is een wereldwijd evenement dat dit jaar voor de tweede keer in Zwolle wordt georganiseerd. Middelpunt van de dag zijn die personen of gezinnen die het minder goed hebben of die zichzelf wegcijferen door voor anderen klaar te staan. Door de vraag te stellen "Wie gun jij een portret foto" probeert de organisatie Zwollenaren aan te sporen om zich heen te kijken. Wie verdient het om in het zonnetje te worden gezet. Via de site www.helpportraitzwolle.nl kunnen mensen worden aangemeld. Via het Leger des Heils, de Voedselbank en de vrijwilligerscentrale zijn ook mensen benaderd en uitgenodigd om zich deze dag te laten verrassen met een mooie foto. Als ze op zaterdag 8 december naar theater De Spiegel komen dan worden ze in de foyer ontvangen met een kop koffie. De gastheren en gastvrouwen van Help Portrait Zwolle begeleiden ze hierna naar de visagistes voor de make up, en de fotografen voor de foto’s . Alleen op de foto kan, maar op de gevoelige plaat met een goede vriend(in), familielid of met uw hele gezin mag ook. Na de shoot op naar de laatste stap. Hier wordt de foto afgedrukt en ingelijst.

In de foyer zullen tijdens het evenement diverse optredens worden verzorgd door Henri van Velzen in samenwerking met RTV ZOo. Er zal bovendien live verslag worden gedaan van het evenement via 105FM. De organisatie hoopt niet alleen op veel blije gezichten maar ook dat deze dag een mooie langblijvende herinnering zal zijn.

Help Portrait Zwolle wordt mogelijk gemaakt door: McDonalds, IQ kunstuitleen, Epson, A&C computers bv, Het Notarieel, Douglas, 03 Projectontwikkeling, BWEFAR, Koperen Kees, Cedarland, Mocca D’or, Las Rosas, Velhuis Media, Librije Hotel, De Spiegel theater, Boertienfoto, Fietsjoe, In de Kromme Jak Bed & Breakfast, Henri van Velzen, Gerson en RTV Zoo en natuurlijk alle vrijwilligers.

Wilt u meer weten over deze dag, of gunt u een speciaal persoon een portret foto dan kunt u terecht op www.helpportraitzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. “Via het Leger des Heils, de Voedselbank en de vrijwilligerscentrale zijn ook mensen benaderd en uitgenodigd om zich deze dag te laten verrassen met een mooie foto”

    Zo mevrouwtje fijn dat u er bent, koud he buiten. Nee sorry, we kunnen u geen dak boven uw hoofd aanbieden, maar wel een prachtige fotoshoot.

    Bent u vast heeel blij mee, toch? 😉


    ⚠️ Meld

Reageer