Bussen Syntus in Zwolle rijden gewoon

Zwolle – In Gelderland rijden geen bussen van Syntus. De ov-organisatie heeft alle buslijnen tot nader order geschrapt vanwege de weersomstandigheden. Volgens Syntus is de situatie op de weg vanwege de hevige sneeuwval te onveilig. Dat meldt de NOS vrijdag. Busvervoer vanuit Zwolle richting de Veluwe is niet meer mogelijk.

In bijna heel Nederland sneeuwt het de komende uren nog. Wanneer het busvervoer kan worden hervat is nog niet duidelijk. Volgens een woordvoerder van Syntus wordt de situatie van minuut tot minuut in de gaten gehouden. De buslijnen van de vervoerder in Overijssel rijden nog. Maar Syntus sluit niet uit dat als de sneeuwval ook daar heviger wordt, er bussen zullen uitvallen. De vervoerder raadt reizigers aan de website in de gaten te houden. Gestrande reizigers bij de haltes worden op de hoogte gebracht via de digitale panelen.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Vreemd dat op 20 januari een bericht van 7 december vermeld is. Ik kan nergens de dienstregeling van lijn 4 in Zwolle vinden. Ik wil alleen maar weten hoe laat mijn bus gaat. Op de website Syntus ook niet te vinden. 9292 vraagt altijd om postcodes, die weet ik niet van het station. WAAR KAN IK DE GWONE DIENSTREGELING VAN DE BUSSEN IN ZWOLLE VINDEN?????
    Met vriendelijke groet C. Jas


    ⚠️ Meld

Reageer