Kledingbank zoekt kleding voor feestdagen

Zwolle – Op 15 december is de laatste uitgifte dag van 2012 van de Kledingbank in Zwolle. Dit is een uitgiftedag voor volwassenen. De vrijwilligers van de Kledingbank hebben er voor gekozen deze dag iets extra´s te willen doen voor de kinderen in het kader van de komende feestdagen. Maar voor de volwassenen is het dringend op zoek naar kleding. Vóór het pand aan de Ruusbroecstraat 205 staat een kledingcontainer. Hier kunt u de kleding deponeren.

kledingbank_zwolle.jpg

De uitgifte zal ditmaal plaatsvinden van 14.00 uur tot 15.00 uur waarbij er door de geplande feestelijkheden geen uitloop mogelijk zal zijn. Tijdens dit uur zullen er met de kinderen spelletjes worden gedaan zoals: eieren lopen, zaklopen, koekhappen, waarna er van 15.30 tot 16.30 uur een gezellige samenzijn gepland staat met ouders en kinderen. Dit alles onder genot van hapjes, warme chocolademelk met slagroom en een drankje. In de tussentijd mogen de kinderen speelgoed gaan uitzoeken en meenemen naar huis. Bij het afscheid zal er een surprise zijn voor de kinderen. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar info@kledingbankzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Het is de laatste tijd feest om minima te zijn; een eigen Sinterklaasfeest, een aparte Adviesdag, gratis op de foto bij Help Portrait en nu gratis feestkleding halen en gratis spelletjes voor de kids.

    Maar natuurlijk ontzettend blij dat ik er niet gebruik van hoef te maken.


    ⚠️ Meld

Reageer