Landstede Volleybal naar toptoernooi in Almelo

Zwolle – Landstede Volleybal doet tussen Kerst en Oud & Nieuw mee aan het topvolleybaltoernooi in Almelo. SL Benfica, Euphony Asse Lennik en Tilburg STV zijn de andere drie deelnemers van deze vierkamp.

Het internationaal topvolleybal toernooi wordt op 28 en 29 december gespeeld en voor de derde keer in de IISPA – de Internationale Indoor Sportaccommodatie in Almelo. Op 27 december wordt een extra wedstrijd gespeeld tussen Landstede Volleybal en Benfica. SL Benfica, winnaar 2010, wilde maar niet geloven dat er niet gevolleybald werd tussen Kerst en Oud en Nieuw. Ze waren dan ook zeer verheugd met de uitnodiging uit Almelo. Geen Europese competitie voor de ploeg uit Lissabon, daar is geen geld voor, maar de tickets naar AMS zijn geboekt. Connexxion doet in Nederland de rest (vervoer luchthaven-hotel), waar de organisatie erg blij mee is.

Euphony Asse Lennik, al jaren deelnemer in Almelo, is er uiteraard weer bij. Lennik heeft het afgelopen seizoen in de play-off om het kampioenschap in België gespeeld. De club speelt voor het tweede seizoen in de Champion’s League. Enkele goede spelers hebben afscheid genomen omdat lang onzeker was of de ploeg uit Brussel (Asse – Lennik) dit jaar nog in de competitie kon uitkomen. O.l.v. een nieuwe management team en trainer Marko Klok heeft Lennik toch een goede ploeg kunnen behouden.

De Nederlandse inbreng aan het topvolleybal toernooi
Redbad Strikwerda, coach van Landstede Volleybal: “Wij hebben dit jaar een kwalitatief goed team en proberen mee te doen om de prijzen in Nederland. We zijn erg blij met de uitnodiging uit Almelo. Tijdens dit prachtige toernooi kunnen we topwedstrijden spelen in een prachtige hal tegen heel mooie tegenstanders".

Als tweede Nederlandse ploeg komt Tilburg STV naar Almelo. Vorig jaar een grote verrassing in de Nederlandse competitie, maar de samenwerking met Maaseik heeft nu al zijn vruchten afgeworpen. Dit seizoen een stroef begin, maar Tilburg is en blijft één van de kanshebbers voor het kampioenschap van Nederland, want in de play-offs kan immers van alles gebeuren, kwaliteit is er wel in Tilburg.

Programma:
27 dec. 18.30 uur Landstede Volleybal – SL Benfica (extra wedstrijd)

28 dec. 15.00 uur Tilburg STV – SL Benfica
28 dec. 17.30 uur Landstede Volleybal – Euphony Asse lennik
29 dec. 15.00 uur 3e en 4e plaats
29 dec. 17.30 uur Finale

Aanbieding:
De organisatie doet alle scheidsrechters in Nederland een meer dan goede aanbieding: Op vertoon van de scheidsrechterspas en identiteitsbewijs krijgen alle scheidsrechters aan de kassa maar liefst 25% korting!
Met deze korting biedt de organisatie alle scheidsrechters een uitgelezen mogelijkheid om te genieten van topvolleybalwedstrijden, geleid door topscheidsrechters, waar wellicht nog het nodige van te leren valt. Dat alles in de IISPA, een fantastische topsportaccommodatie in Almelo.
Topvolleybal in Almelo mag u als volleyballiefhebber gewoonweg niet missen en voor het geld hoeft u het dit jaar zeker niet te laten!

Voor informatie: http://www.topvolleybal-almelo.nl/
Voorverkoop: info@topvolleybal-almelo.nl

Artikel delen:

Reageer