Hedon biedt burgemeester Meijer eigen playground

Zwolle – Poppodium Hedon en Bang & Olufsen Zwolle starten 2013 met een nieuw fenomeen: BeoPlayground. Deze muzikale speeltuin wordt een reeks speciale avonden waarvoor Hedon de sleutel weggeeft aan mensen uit (regio) Zwolle die enige bekendheid genieten. Tijdens de allereerste editie op donderdag 24 januari is het Burgemeester Henk Jan Meijer die zal aftrappen.

Let’s Play! De ‘BeoPlayground’ avonden worden muzikale speeltuinen van mensen uit (regio) Zwolle die enige bekendheid genieten. Voor deze speciale avonden geeft Hedon de sleutel weg. Met de ‘host’ van de avond wordt op basis van persoonlijke smaak / CD-collectie / Spotify-lists een avond ingevuld die bol staat van LIVE muziek en spektakel. Een eigen ‘playground’. Er ontstaat een avond waar de muziekvoorkeur van de host de rode draad gaat vormen. Verbinden! Via muziek met de wereld! Een speeltuin! Iedere keer weer anders.
Burgemeester Henk Jan Meijer trapt af! Met hem wordt binnenkort zijn speeltuin voorzien van de speeltoestellen. We zijn erg benieuwd naar zijn keuze, op dit moment worden die nog gemaakt. Zodra wij de line-up kennen, weet jij hem ook! wil je meespelen? Bestel dan snel je tickets. Houdt voor alle laatste informatie www.hedon-zwolle.nl of www.beoplayground.com in de gaten. Let’s Play!

BEOPLAYGROUND hosted by BURGEMEESTER HENK JAN MEIJER

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Donderdag 24 januari

Open : 20:00 uur

Aanvang : 20:30 uur

Entree : € 7,50 (vvk) – € 10,00 (deur) – exclusief €1,00 servicekosten

Kaarten zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Wat een goed idee, ben echt benieuwd naar de burgemeesters keuze van muziek. En van al die andere bekende Zwollenaren. Ga zeker heen.


    ⚠️ Meld

Reageer