Sportcomplex De Verbinding zaterdag gesloten

Zwolle – In navolging op het besluit van de KNVB om alle wedstrijden in het komende weekend af te lasten, in verband met het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen van SC Buitenboys uit Almere, heeft het bestuur van CSV’28 besloten dat het sportcomplex De Verbinding gesloten zal zijn op zaterdag 8-12-2012.

Alle trainingen en (eventuele) oefenwedstrijden zullen worden afgelast en ook de kantine zal gesloten blijven. Ook oefenwedstrijden die elders gespeeld zouden worden zullen door CSV’28 teams niet worden bezocht. Bestuur: "Zo willen we als vereniging een duidelijk statement af geven. In het bestuur is de afgelopen periode al vaker gediscussieerd over het thema "Sportiviteit en Respect" op de velden." Tijdens de ALV van 26 november 2012 is dit onderwerp ook uitgebreid aan de orde geweest. "Wij willen hier graag een vervolg aan geven met de (kader)leden in het begin van 2013. Zo kunnen we proberen om met elkaar antwoorden te bedenken om dit probleem het hoofd te bieden."

Artikel delen:
Reacties 2
  1. De doodstraf invoeren! Dan geef je een duidelijk statement af!
    Gewoon tegen de muur dat tuig! Wedden dat heel Nederland weer opknapt ?    ⚠️ Meld

  2. maar je moet er toch over kunnen praten,ben het wel met je eens hoor dorus,maar hou je kantine wel open.er word dan alleen meer over gesproken ,in de hoop dat het wel beter word


    ⚠️ Meld

Reageer