Be Quick organiseert opnieuw zaal- en wintercompetitie

Zwolle – Be Quick heeft opnieuw het initiatief genomen om in de winter een zaal- en kunstgrascompetitie te organiseren voor jeugdelftallen. Namens Be Quick pakt Karel van Tongeren het zaalvoetbal op terwijl Jan Locht dit doet voor het kunstgrastoernooi.  Op een jaarlijkse vergadering met de andere Zwolse clubs en enkele regionale clubs worden afspraken gemaakt en het speelschema vastgesteld.

Aan de toernooien zal dit jaar deelgenomen worden door Berkum, WVF, SV Zwolle, HTC, Zwolsche Boys, ZAC, WHC, Hatto Heim, FC Meppel  en Olympia ’28. CSV’28 en SVI kiezen er voor om een interne competitie te spelen. Nieuw is dit jaar de deelname van D-junioren, C-pupillen en meisjes op het kunstgrastoernooi. Het toernooi start op zaterdag 8 december 2012 en zal begin februari 2013 eindigen. Het samenstellen van het speelschema op kunstgras was een complexe puzzel want er wordt gestreden in maar liefst 22 poules. De wedstrijden in de zaal worden gespeeld in Zwolle (Windesheim en Gerenlanden) en Hasselt.

Voor Be Quick zijn vrijdag 28 december en zaterdag 29 december speciale dagen. Er wordt dan vanaf 10.00 uur ’s morgens de hele dag door gevoetbald. Vooral de 29e beloofd een drukke dag te worden, want het eerste elftal van Be Quick organiseert dan een oliebollenactie.

Voor het programma en de oliebollenactie kunt u de website van Be Quick raadplegen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer