Bar Battle voor Autisme Sportief

Zwolle – Op donderdag 6 december, tijdens de prijsuitreiking van de een zogenaamde Bar Battle georganiseerd door café Spatjes aan de Jufferwal te Zwolle, mocht stichting Autisme Sportief een cheque in ontvangst nemen. Het winnende team van de Bar Battle, CityBeatzBoat, had stichting Autisme Sportief als goed doel gekoppeld aan de desbetreffende Bar Battle.

cheque_autisme_sportief_2.jpg

Fiona Kalvenhaar, captain van het winnende team, had verschillende Zwolse ondernemers bereid gevonden te doneren.  Wilco Voulon van stichting Autisme Sportief ontving uit handen van Fiona Kalvenhaar een cheque van € 1503,13,- Theo Bakker, eigenaar van het café stelde in de maand November zijn etablissement ter beschikking. Vijf verschillende teams kregen de sleutel van het pand en een volledig gevulde bar ter beschikking.  De teams mochten zelfstandig worden samengesteld inclusief bar personeel en DJ’s . Vervolgens werden ze o.a. beoordeeld op originaliteit, creativiteit, hygiëne en omzet. Zo streden verschillende teams in thema’s o.a. als Moulin Rouge, Casino Night en CityBeatzBoat om de spreekwoordelijke eer en “het gouden biervat”.

Stichting Autisme Sportief

Stichting Autisme Sportief verzorgt sport en recreatie begeleiding voor kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis. Op basis van een competentie analyse worden de kinderen naast de sportbegeleiding ook andere vaardigheden aangeleerd. Autisme Sportief zorgt ervoor dat kinderen door extra persoonlijke aandacht meer plezier hebben.

Overhandiging chequeAan het eind van de prijsuitreiking overhandigde de captain van het winnende team, Fiona Kalvenhaar een cheque van € 1503,13,- aan Wilco Voulon van stichting Autisme Sportief. Stichting Autisme Sportief gebruikt de opbrengst om te investeren in sport materialen waar kinderen met een autisme spectrum stoornis mee kunnen sporten. Autisme Sportief spreekt over een uitermate succesvolle actie want naast de gulle gift hebben café Spatjes en het CityBeatzBoat team in lokale (social) media veel reclame gemaakt voor de sport activiteiten van de Zwolse sportstimulering stichting.InformatieNeem voor meer informatie contact op met Wilco Voulon (info@autismesportief.nl) of http://www.autismesportief.nl/

Artikel delen:

Reageer