Grote drukte op Station Zwolle

Zwolle – Zes jaar is er aan gebouwd en nu is hij klaar. De Hanzelijn, de spoorlijn die Zwolle met de randstad verbindt. Dat is reden voor een feest in de stad. Op diverse locaties in Zwolle is van alles te doen. Weblog Zwolle zal daar in de loop van de zaterdag uitgebreid verslag van doen!

08-12-2012_diverse_activiteiten_rond_geopende_hanzelijn_in_zwolle_03.jpg

Naast het openingsfeest op 8 december in Zwolle is er deze dag ook de mogelijkheid om kennis te maken met de activiteiten in Lelystad, Dronten en Kampen. Bezoekers zijn in elke stad langs de nieuwe Hanzelijn welkom om de opening van de spoorlijn met de inwoners te vieren. De Hanzelijn is zaterdag tot 18.00 uur gratis, en dat zorgt ervoor dat het heel druk is op het station van Zwolle en in de nieuwe Hanzelijn. Overvolle treinstellen was het gevolg. HIER kan je de treinen volgen. Op zondag 9 december 2012 start de dienstregeling van NS op dit nieuwe spoortraject.

08-12-2012_diverse_activiteiten_rond_geopende_hanzelijn_in_zwolle_02.jpg

hanzelijn_station_2.jpg

hanzelijn_station_5.jpg

hanzelijn_station_4.jpg

hanzelijn_station_6.jpg

hanzelijn_station_1.jpg

hanzelijn_station_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 9
 1. De NS zet al de hele middag extra treinen in van en naar Lelystad, maar de toestroom is zo enorm, dat je meestal een trein moet wachten, en alles rijdt nu met vertraging inmiddels daardoor. Maar wel de moeite waard, zeker met dit prachtige, besneeuwde landschap vandaag.


  ⚠️ Meld

 2. Zou de NS zo erg te lijden hebben onder bezuiniging dat die paar letters er niet meer afkunnen?
  Waarom geen “Zwolel via Dronten en Kampen-Zuid” i.p.v. “Zwolle via DRON en KPNZ”


  ⚠️ Meld

 3. Ik ben benieuwd of alle reizigers van vandaag zich vooraf gerealiseerd hebben dat de ritjes aan het eind van de middag ophouden. Vooral in Dronten en Kampen was het wel erg druk.


  ⚠️ Meld

Reageer