Dronken Zwollenaar vast voor kopstoot

Zwolle – In de nacht van zaterdag 8 december op zondag 9 december is in het uitgaansgebied aan de Voorstraat een 24-jarige man uit Zwolle aangehouden voor mishandeling.

De man had een conflict met een 23-jarige man uit Wapenveld en deelde daarbij een kopstoot uit. Hierdoor liep het slachtoffer verwondingen op aan zijn gezicht. De verdachte was onder invloed van alcohol, verzette zich bij de aanhouding, schold de agenten uit en probeerde ook nog een portier te slaan. De verdachte is meegenomen naar het bureau.

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Tja dat wordt er altijd bijgezegd uitsmijter dit en dat maar wat er vooraf gaat is dat dat soort mensen meerdere keren aangesproken worden op hun gedraag en dan uiteindelijk zijn ze zo agressief dat er alles aan gedaan moet worden om ze eruit te gooie want de veiligeid van de bezoekers is de belangrijkste.. trouwens die uitsmijters waren zeer netjes en die worden elke keer uitgedaagd dus..


  ⚠️ Meld

 2. br dat mensen meerdere keren binnen de zaak moeten worden aangesproken op hun gedrag is deels ook de schuld van de uitgaans gelegenheid waar ze zich bevinden.De gasten worden eerst volgegoten met alcohol want de zaak wil goed aan hun verdienen .En als ze door overmatig alcohol vervelend worden moeten ze de tent verlaten in opdracht van de uitsmijters en eigenaar.Ik vind dat men de klant bij signalen dat hij genoeg heeft gehad geen alcohol meer moet verschaffen want anders loopt het uit de hand zoals hier gebeurt.


  ⚠️ Meld

 3. Ik vind het (positief) verbazend dat de politie op zaterdagavond in de Voorstraat loopt en daar eindelijk eens wat aan de overlast doet.

  Zijn blijkbaar niet allemaal faalhaasjes bij IJsselland.

  En als het waar is dat die uitsmijter zijn handen niet heeft thuisgehouden, direct oppakken en ontslaan. Dat is natuurlijk ook van de gekke en dient met kracht de kop te worden ingedrukt!


  ⚠️ Meld

 4. @Poetsdoek politie loopt/rijdt elke stapavond door de voorstraat. Zeker rond sluitingstijd zijn ze er met een groep aanwezig. Hoe kom jij erbij dat het nu ‘eindelijk’ is?


  ⚠️ Meld

 5. hallo mensen ik ben de jonge die die kopstoot heb uitgedeeld de krant zet er niet bij in dat ik een meisje geholpen heb die continu last had van die jongen en na 3 x waarschuwen nog niet wilde luisteren en de uitsmijters die jonge er niet uit wou zetten heb ik hef maar in eigen hand genomen en daar door heb ik hem een kopstoot gegeven en van 1 kwam het ander dat de uitsmijters met 3 man boven op me zaten en al door op me gezicht in sloegen terwijl ik buiten bewust zijn heb meerdere verwondingen opgelopen door hun en een aangifte gaat voor hun die kant op !!!


  ⚠️ Meld

 6. Zie in de reactie van de “jonge” het maatschappelijk probleem wat ook ten grondslag ligt aan de matpartij in Almere. Het ligt altijd aan de ander en als je je zin of je gelijk niet krijgt is dat een reden om geweld te gebruiken en dat ook nog normaal te vinden.


  ⚠️ Meld

 7. Niet netjes van de uitsmijters, maar een voor jou volledig voorkombare situatie. Jij had ook met die meid elders kunnen gaan staan. Een kopstoot is buitenproportioneel.


  ⚠️ Meld

 8. als ik niet gehandeld had wat was er dan van gekomen de uitsmijters deden niks en na 3 keer waarschuwen moet het een keer klaar zijn lijkt mij.. en daarbij een jonge die aldoor aan een meisje zit en wilt dit niet en geeft dat continu aan is dat dan geen sexuele intimidatie!!!!!!


  ⚠️ Meld

 9. Ik heb sterk het vermoeden dat de uitsmijters van de Bloopers (kan me geen andere kroeg voorstellen), het dan minder ernstig in hebben geschat dan jij (en die waren nuchter…)


  ⚠️ Meld

 10. Beste jongen als je het zo nodig vond om er een kopstoot te geven dan had je ook aan de gevolgen moeten denken…
  Je had ook naar die uitsmijters toe kunnen lopen en duidelijk alles vertelen samen met dat meisje dan hadden ze die ezel eruitgegooid!!
  Ik kan me echt niet voorstellen dat dat niet zou gebeuren..
  Je had ook dat alleen vertellen en zelf samen met die meid ergens anders naar toe gaan, dat heb je ook niet gedaan..
  Ik hoop voor je dat je volgende keer anders zal handelen en goed nadenken hoe en wat..


  ⚠️ Meld

 11. @Jasper,

  Ik zie ze nooit, of in ieder geval niet als de sfeer grillig is. Ik weet dus niet over welke Voorstraat jij het hebt, maar jij hebt het in ieder geval niet over de Voorstraat van Zwolle.

  Want dan staan ze namelijk laf bij de Mediamarkt wildplassertjes te bekeuren. Of ze staan verdekt opgesteld bij de pizzeria aan de Van Karnebeekstraat om fietsers zonder lichtje op te bakken. Sturen ze daarna zo?n arrogant motoragentje aan de andere kant de tunnel in.

  Ik mis bij jou de kritische noot op de uitsmijters die zelf OOK buiten hun boekje zijn gegaan. Maar dat mag in jouw ogen zeker wel?


  ⚠️ Meld

 12. Wat stel je dan anders voor poetsdoek??
  dat die gast het goed deed die de koopstoot uideelde??
  Moet je kijken hoeveel gezeik is in voorstraat tussen 1 -5 uur elke vrijdag en zaterdag nacht… Die gasten die zich misdragen of hij nou iets goeds wou doen of niet niemand mag zomaar slaan en hij had genoeg tijd om natedenken en weg gaan of anders dat oplossen..dus


  ⚠️ Meld

 13. Die Poetsdoek is duidelijk een nachtbraker met bovennatuurlijke krachten. Hij is in staat om tussen 1 en 5 in de Voorstraat te bivakkeren en tegelijkertijd bij de Mediamarkt te zijn en als klap op de vuurpijl ook nog aan twee zijden van de Van karnebeektunnel. Voorwaar een bovenmenselijke prestatie.


  ⚠️ Meld

Reageer