Sfeervolle kerstmarkt op de Agnietenberg

Zwolle – In de bosrijke omgeving van de Agnietenberg werd zondagmiddag een bijzondere kerstmarkt gehouden. De Agnietenberg was geheel in kerstsfeer gehuld met vele lichtjes, knapperende vuurtjes, glühwein, warme choco en nog meer winterse lekkernijen. Na een regenachtige start werd het droog en werd het ook gezellig druk.

kerstmarkt_agnietenberg_1.jpg

De markt werd opgeluisterd door het 30 man tellende koor Multiple Voice, zangeres Ott en Memory Lane. Zo’n 25 standhouders presenteerden hun kerstgerelateerde artikelen. Veel lekkernijen als houtoven brood en lekkere bonbons, maar ook kerstversieringen waren op de markt te vinden. Tevens kon men kennismaken met het echtpaar Dickens. Voor de aanwezige kinderen werden er kinderactiviteiten verzorgd. De kerstmarkt was een mooie gelegenheid om met elkaar een gezellige middag door te brengen, te genieten van mooie (streek)producten in een sfeervolle omgeving.

kerstmarkt_agnietenberg_3.jpg

kerstmarkt_agnietenberg_4.jpg

kerstmarkt_agnietenberg_2.jpg 

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Was heel gezellig en allemaal mooie producten, dit soort ondernemers zie ik graag vaker.
    Weet iemand toevallig van wie de kraam was met koekjes en suikerbrood van de stadsbakker?


    ⚠️ Meld

  2. Suze, wij staan hier en daar maar komend weekend, zaterdag in Wijhe en zondag op de Nooterhof. Maar kan ik iets voor je betekenen, iets bezorgen ofzo.


    ⚠️ Meld

Reageer