Man (18) gewond bij incident Sumatrastraat Zwolle

Zwolle – Een 18-jarige man uit Zwolle werd zondagnacht 10 december rond 04.45 uur op de Sumatrastraat door een nog onbekende persoon verwond aan zijn onderarm. De politie is op zoek naar getuigen.

politienieuws_logo.jpg 

De Zwollenaar passeerde twee jongens die een opmerking maakten over zijn haar. Hij liep door en keek om richting de jongens. Vervolgens liep hij verder en hoorde een versnelde pas achter hem. Het slachtoffer draaide zich om en weerde zich af omdat hij dacht dat hij zou worden geslagen. Bij het afweren werd hij vermoedelijk gestoken in zijn onderarm. De jongens liepen weg in de richting van de Sumatrastraat. Voor zijn verwonding werd de Zwollenaar overgebracht naar het ziekenhuis. Het signalement van de eerste jongen is 1.80-1.85 m. lang met een normaal postuur. Hij droeg donkere kleding. De tweede jongen is ook ongeveer 1.80-1.85 m. lang met een normaal postuur. Hij droeg een zwart-wit geblokte sjaal voor zijn mond, een donker gekleurde muts en een zwart glimmende jas met capuchon met bontkraag.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Heeft u iets gezien of heeft u informatie wat kan leiden tot de identificatie van de dader, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie 0900-8844. U kunt vragen naar team Zwolle-Oost. Anoniem uw melding doen kan ook via Bel M. (Meld Misdaad Anoniem) 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Geen huidskleur? alsjeblieft ga je nu gelijk weer doen alsof alles door allochtonen gebeurd? 🙁
  Het is gebeurd in hartje indische burut, de kans is veel groter dat het slachtoffer een allochtoon was, omdat ze een opmerking over zijn haar maakte…..
  Alsjeblieft, mensen.. geef nou niet gelijk een bepaalde doelgroep de schuld van alles..


  ⚠️ Meld

 2. Nee daniël, we hebben hier te maken met buitenaardse wezens die volledig doorschijnend zijn en geen kleur hebben. Mulder en Scully zijn al op de zaak gezet… Natuurlijk hebben ze een huidskleur…wie niet?!


  ⚠️ Meld

 3. Volgens mij is er niets mis (ook niets racistisch) met de vraag van Daniël.
  Onlangs ellende met daders met een blanke huidskleur. Ik vond het ook opmerkelijk dat het signalement zich beperkte tot de lengte, het postuur en de kleding.


  ⚠️ Meld

Reageer