Rijbewijs ingevorderd

Op de Kroesenallee is op dinsdagochtend 12 juni rond 08.30 uur het rijbewijs van een 36-jarige automobilist uit Dedemsvaart ingevorderd. De snelheid van de man werd middels de lasergun vastgesteld op 141 km per uur (gecorrigeerd) terwijl daar maximaal 80 km/u is toegestaan. Naast de invordering van het rijbewijs, werd tegen de man proces-verbaal opgemaakt.

 

Jonge winkeldieven aangehouden

Op de Diezerstraat zijn dinsdag 12 juni rond 15.15 uur een 17-jarige jongen uit Zuidbroek en een 17-jarig meisje uit Hoogezand aangehouden voor winkeldiefstal. Het tweetal zou twee spijkerbroeken hebben weggenomen uit een winkel aan de Nieuwstraat zonder deze af te rekenen. De twee werden achterna gezeten door het beveiligingspersoneel van de winkel. In een andere winkel aan de Diezerstraat konden ze worden aangehouden. De twee werden meegenomen naar het bureau.

Man aangehouden voor bezit verboden wapen

Op de Lippestraat is op dinsdagavond 12 juni rond 18.10 uur een 34-jarige Zwollenaar aangehouden. De man had een auto gehuurd en kwam deze weer inleveren. In de auto werd een luchtdrukpistool aangetroffen. De man werd ingesloten op het bureau.

Artikel delen:

Reageer