Zwolse warme winter wandeling

Zwolle – Tijdens de koude maar mooie decembermaand kunt u op 13, 14 en 15 december wandelen door de gezellige binnenstad van Zwolle. Het is dan extra sfeervol door alle activiteiten omtrent het IJsbeeldenfestival. Bijzondere highlights als Schouwburg Odeon of Grote Kerk, gewelvenkelder Stadhuis, Stedelijk Museum, het “Hanze Huis” en “ ’t Konkeltje, koffie- en theespecialiteiten” worden aangedaan tijdens de wandeling die gereserveerd kan worden via VVV Zwolle (programma kan per dag wisselen).

header_winter_zwolle.jpg

Tijdens de 2 uur durende wandeling gaat u, onder leiding van een VVV stadsgids, op pad langs een aantal bijzondere plekken van de Zwolse binnenstad. Op donderdag en vrijdag brengt u een bezoek aan het Stedelijk Museum, waar u een 16e eeuwse keuken bezichtigt en verrast wordt door interessante verhalen en wetenswaardigheden. Ook brengt u een bezoek aan de ondergrondse gewelvenkelder van het stadhuis. Op zaterdag bezoekt u de Grote Kerk of Stadsschouwburg Odeon. Ook staat een rondleiding bij het “Hanze Huis” op het programma. Even opwarmen tijdens het wandelen kan met een heerlijke versnapering van de “Stadsbakker” om het programma geheel in stijl af te sluiten met een bezichtiging aan “ ’t Konkeltje, koffie- en theespecialiteiten” (route kan wisselen).

De Zwolse Warme Winter Wandeling wordt gehouden op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 december en start om 15:00 uur. Voor slechts € 9,95 per persoon loopt u de wandeling, inclusief stadsgids, entree locaties en hapjes en drankjes. Per dag kunnen er maximaal 40 personen deelnemen aan de wandeling, waarbij er in twee groepen van 20 personen wordt gelopen. De groepen lopen verschillende routes, maar bezoeken dezelfde locaties. Reserveren is verplicht. Trek uw winterjas en handschoenen aan en geef u nu op bij de VVV winkel in Zwolle, Grote Markt 20, tel. 038-4216198. Gereserveerde kaartjes dienen de dag van de wandeling voor 14:45 uur opgehaald te worden bij de VVV winkel, uiteraard kunnen de kaartjes ook eerder opgehaald worden. Kijk voor meer inspirerende ideeën over groepsuitjes in Zwolle op de website www.overijsseltrips.nl

Artikel delen:

Reageer