Deltion en Imoz presenteren lespakket Topzorg

Zwolle – Deltion College, mbo in Zwolle en Imoz, instituut voor zingevende zorg, hebben afgelopen maanden gewerkt aan het lespakket Topzorg. Dit pakket is ontwikkeld voor medewerkers in de zorg die veel met cliënten optrekken, maar relatief weinig kennis hebben van de achtergronden en gedragsbeelden van de cliënten.  Het lespakket wordt middels een symposium gepresenteerd in het theater van Deltion op donderdag 13 december.

Het lespakket bestaat uit een boekwerk en dvd. Op de dvd zijn gefilmde situaties te zien uit de dagelijkse zorgpraktijk. Deze filmbeelden zijn opgenomen bij Carinova, een zorgorganisatie. Vier medewerkers zijn gefilmd in diverse zorg situaties. Cornelis Kapitein is docent bij Deltion en mede-ontwikkelaar van het lespakket: “Filmen bij Carinova was een belangrijk onderdeel van het lespakket. Dit levert prachtige en realistische beelden op die de basis vormen van een uniek lespakket.” Meer informatie over het lespakket is te vinden op www.topzorgtalent.nl.


Symposium

Donderdag 13 december wordt het lespakket officieel gepresenteerd aan genodigden. Zij kunnen een sneakpreview verwachten van de beelden van het lespakket en de ‘filmsterren’ worden in het zonnetje gezet. Het lespakket kan door zorginstellingen aangevraagd worden via Deltion Business, business@deltion.nl

Artikel delen:

Reageer