Hedon tweemaal genomineerd voor IJzeren podiumdier

Zwolle – Dinsdagmiddag maakte de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) de nominaties voor de IJzeren podiumdieren 2012 bekend. Hedon is voor de tweede keer op rij genomineerd in de categorie Beste poppodium en Erik Delobel van het Zwolse poppodium dingt wederom mee naar de titel Beste programmeur. De uitreiking vindt plaats op zaterdag 12 januari tijdens Eurosonic Noorderslag.

De IJzeren Podiumdieren worden sinds 1997 jaarlijks uitgereikt door de VNPF in de categorieën ‘beste directeur’, ‘beste programmeur’, ‘beste podium’ en ‘beste festival’. De IJzeren Podiumdieren zijn peer to peer prijzen. De leden van de verenigingen brengen hun stem uit. De persoon of organisatie die de meeste stemmen ontvangt wint de prijs. De nominaties komen tot stand door middel van een uitvoerige consultatie van verschillende professionals binnen het live-circuit.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. grappig dat er nog steeds mensen zijn die denken dat hedon een soort krakershol is waar alleen maar bier gedronken en geblowd wordt.en die denken dat de verbouwing weggegooid geld is. terwijl het 1 van de toonaangevende poppodia in nederland is die dankzij de verbouwing straks dit hoge niveau door kan zetten.

    van harte gefeliciteerd hedon en erik.


    ⚠️ Meld

Reageer