5e editie Sprookjes3daagse Zwolle

Zwolle – Na de succesvolle eerdere edities, organiseert Odeon De Spiegel theaters deze kerstvakantie voor het vijfde opeenvolgende jaar de Sprookjes3daagse. Op 28, 29 en 30 december staan de Zwolse theaters drie dagen lang geheel in het teken van sprookjes. Tijdens deze dagen komen bekende, maar ook nieuwe sprookjes tot leven. Het belooft een betoverend festival te worden voor de hele familie, waarbij van alles te beleven is. 

odeon.jpg

In beide theaters staan deze dagen mooie, verrassende sprookjesvoorstellingen op het programma. Naast de voorstellingen is er een groot programma opgesteld waarbij er veel te ondernemen is. Zo zijn er workshops te volgen die worden gegeven onder leiding van een docent van de Nederlandse Jeugd Musical School. De bovenfoyer in Odeon wordt omgetoverd tot een levensecht sprookjesbos waarin verteltalenten van De Verhalenboot sprookjesverhalen vertellen. Ook is er een verteltocht en kun je aan de slag met knutselen, schminken, spelletjes, verkleden en nog veel meer sprookjesactiviteiten.

Samenwerkingen Odeon De Spiegel theaters werkt tijdens het festival samen met verschillende partners in Zwolle. Eén van de partners is Landstede waarmee wij een hechte samenwerking hebben. Studenten van Landstede voeren, in de vorm van een leer-werkproject, het knutsel- en spelletjesprogramma uit tijdens de Sprookjes3daagse. Ook wordt in samenwerking met de Bibliotheek Zwolle een verteltocht georganiseerd waarbij vertelkinderen van stichting Een school vol van verhalen sprookjes vertellen. Vanaf 10.30 uur zijn de deuren in theater Odeon geopend. De Sprookjes3daagse is toegankelijk voor 1 euro òf op vertoon van een kaartje voor een sprookjesvoorstelling. Kijk voor het hele programma aanbod en actuele informatie op www.odeondespiegel.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer