RTV ZOo laat trainingskamp PEC Zwolle zien

Zwolle – De lokale Zwolse omroeporganisatie RTV ZOo heeft exclusief de audiovisuele rechten verworven van het trainingskamp van PEC Zwolle in het Turkse Belek. Veldhuis Media is sponsor van het partnership. RTV ZOo gaat de belevenissen van de Zwolse eredivisionist in Turkije in beeld brengen en uitzenden bij de lancering van de omroep op de digitale tv.

Algemeen directeur Edward van Wonderen is blij met de samenwerking met RTV ZOo. ,,RTV ZOo is op dit moment bezig met het maken van een doorstart. Daarom is het voor hen interessant om een evenement met een bepaalde nieuwswaarde, want dat is het trainingskamp, uit te zenden. Het komt voor hen denk ik op een heel mooi moment." Ook Astrid ter Heide, General Manager van RTV ZOo, is tevreden met de afspraken met PEC Zwolle. ,,Ik ben zelf al jarenlang een groot liefhebber van de club, net als veel andere mensen. Met RTV ZOo willen wij ons graag beter positioneren in de markt. Daarvoor is dit is een mooie kans, want PEC Zwolle spreekt veel mensen aan."

De makers van PEC Zwolle TV, het programma dat iedere donderdag te zien is op Eredivisie Live, reizen af naar Turkije om PEC Zwolle voor het programma van RTV ZOo te volgen. Niet alleen de belevenissen op het veld, maar vooral ook daarbuiten, komen aan bod. Dit alles wordt getoond in een serie uitzendingen, die bij ZOo te zien zijn. De definitieve uitzenddata worden te zijner tijd bekendgemaakt.
Artikel delen:
Reacties 21
 1. Betekent dit nu dat zij het alleenrecht krijgen voor de verslagen en dat de roddelsite .org geen verslagen meer mag uit zenden ????  ⚠️ Meld

 2. Ach, dat alleenrecht slaat natuurlijk nergens op. Grootdoenerij van onze bekende General Manager (zie debacle Kerkplein). Het is niet de eerste fout die ze maakt!! Iedere journalist of fan kan gewoon opnames maken langs de lijn in Turkije.


  ⚠️ Meld

 3. Dat de zefbenoemde manager daar nog steeds zit 😮 Wel knap eigenlijk met al dat gemanipuleer en gelieg. Maar binnenkort is er wel meer nieuws daarover 😉


  ⚠️ Meld

 4. Het lijkt mij dat er eindelijk eens een beetje voortvarendheid komt bij de lokale omroep om mee te gaan in de huidige moderne tijd, in plaats van met een vastgeroeste kliek een zeer beperkt aantal mensen weten te bereiken.
  Een stad als Zwolle verdient een omroep voor alle inwoners en niet voor een enkele kleine doelgroep.

  @Mariane

  Ach, dat alleenrecht slaat natuurlijk nergens op. Grootdoenerij van onze bekende General Manager (zie debacle Kerkplein). Het is niet de eerste fout die ze maakt!! Iedere journalist of fan kan gewoon opnames maken langs de lijn in Turkije.

  Je hebt helemaal gelijk meid, iedereen kan daar opnames maken.
  Maar het gaat om de uitzendrechten en als je die niet hebt mag je je opnames ook niet uitzenden.
  Niet de eerste fout die je maakt…  ⚠️ Meld

 5. Met RTV ZOo willen wij ons graag beter positioneren in de markt.

  Ze staan met -10 achter dus dat kost wel een paar jaar, en dan is onze manager al lang weer elders.


  ⚠️ Meld

 6. Keloel.

  Ik was bij het supportersforum. Misschien dat de algemeen directeur slechthorend is, of hardleers of traag van begrip.

  Supporters klagen over de behandeling vanuit de club en zijn van mening dat er sprake is van een groeiend gat tussen supporters en club (spelers).

  Ga je dan berichtgeving over onze spelers en onze club ‘exclusief’ verpatsen aan een lokale omroep die te pas en te onpas in opspraak is. Er bestaat gelukkig nog zoiets als persvrijheid. Daarom hoop ik dat .org ook deze winterstop weer dezelfde goede reportages maakt als andere jaren. En let wel dit zijn vrijwilligers.

  De club verder professionaliseren is een goede stap, maar dergelijke ‘exclusiviteit’-berichten is een misstap of beter gezegd een stap in de verkeerde richting. Koester je aanhang!


  ⚠️ Meld

 7. Roy van deze algemeen directeur verwachten wij al lang geen wonderen meer hij heeft meer en maakt meer kapot dan ons lief is en dat is ONZE club .

  De club waaruit wij alleen maar denken vanuit clubliefde en dat heeft en kent hij niet de afgrond is heel nabij en mocht het fout gaan dan licht hij zijn hielen en laat een rokende puihoop achter .

  Met dank aan de twitterkoning .  ⚠️ Meld

 8. Roy van deze algemeen directeur verwachten wij al lang geen wonderen meer hij heeft meer en maakt meer kapot dan ons lief is en dat is ONZE club .

  De club waaruit wij alleen maar denken vanuit clubliefde en dat heeft en kent hij niet de afgrond is heel nabij en mocht het fout gaan dan licht hij zijn hielen en laat een rokende puihoop achter .

  Met dank aan de twitterkoning .

  Vertel eens wat meer aub.  ⚠️ Meld

 9. @Edwin

  Jij was ook bij het supportersforum. Uit de vragen van de voorzitter van de supportersclub schemerde door dat ook binnen de vaste sponsoren van PEC Zwolle onvrede, twijfel, zorg, angst heerst over de omgang vanuit de club met mensen die de club een warm hart toedragen.

  Persoonlijk denk ik dat de club ervoor moet waken dat het door zijn handelwijze een gat creërt met de levensader van de club (de harde ondergrens van pak hem beet 3.500 supporters en sponsoren). Als de club deze van zich verwijdert (wat dat is wat in de praktijk geschiedt) dan loopt de club een groot risico indien dit seizoen onverhoopt toch wordt gedegradeerd.

  Je (her)kent de irritatie toch wel van puistenkoppies die studiepuntjes voor hun beveiligingsopleiding menen te moeten scoren door 65+ers bij temperaturen onder 0 te sommeren om hun jas te openen of die huisvaders fouilleren terwijl die duidelijk hun kinderen begeleiden. Of wat dacht je van die fantastische, vlotte afwikkeling van clubcards en seizoenkaarten. En dan hebben we ook nog de overdreven veiligheidsmaatregelen zoals maar één toegang open stellen tot de FP-tribune, je moet er niet aan denken wat er gebeurt in geval van een calamiteit. Maar goed je kunt de lijst met irritaties moeiteloos aanvullen denk ik.

  Dat hele kantoor is één grote pipo-organisatie met figuren die het allemaal goed voor zichzelf regelen en die amper besef lijken te hebben dat de club zijn bestaansrecht ook ontleent aan de dienstverlening. Op normale werkdagen 4 uur telefonisch onbereikbaar zijn voor sponsoren die extra kaarten willen kopen, niet opstaan vanachter de laptop met facebook als een klant zich aan de balie meldt, opmerkingen dat het aantal jaren dat men al supporter of sponsor is niet telt (lekkere klantenbinding), prijsverhogingen van businessstoelen terwijl veel MKB-ers het zwaar hebben en tegelijkertijd forse kortingsacties om het stadion maar vol te krijgen…

  Maar je hebt op het supportersforum ook gehoord dat een onbrevredigend antwoord ook een antwoord is. Bij mij ontstaat zo langzamerhand een beeld dat supporters en sponsoren onderhand wel erg veel onbevredigende antwoorden krijgen van onze twitterkoning en hoofd veiligheidsdienst…

  Maar ik heb er wel weer genoeg woorden aan besteed. Vanuit de club/organisatie zullen ze het wel weer ‘framen’ als onruststoken, maar ik denk dat veel supporters en sponsoren zich wel kunnen herkennen in de gang van zaken zoals ik die beleef/schets…

  En dan kan de organisatie ervoor kiezen om daar iets aan te veranderen/verbeteren of het gewoon weg te wuiven als gezeik. Het eerste lijkt mij de meest professionele oplossing ingegeven vanuit een gezondere mentale instelling (win-win).


  ⚠️ Meld

 10. De managers lijken overeenkomsten te hebben Zowel twitterkoning Edward als Twitterkoningin Astrid blaten datgene wat hun opdrachtgevers willen zien. Let maar op, zo gauw ze een andere baas hebben is dat ineens hun goeroe en referentie. Zie wat vorig FCZ manager Ard de Graaf nu bij sc Cambuur doet. Edward zal je nooit over zijn vorige baas zien tweeten, en Astrid al helemaal niet. Veiligheidsman Diederik is Zwollenaar, en naar mijn mening wel o.k.


  ⚠️ Meld

 11. @ElRey,
  Ik ken er ook een paar van die harde ondergrens van 3.500 supporters(eentje komt al vanaf 82’de andere vanaf 84′) die geen kaartjes meer kunnen krijgen voor de FP omdat de meeste stoelen aan scc houders zijn verkocht en de overige kaartjes weg worden gegeven aan buurjongetjes van dochters van vrienden.
  Lekker als je ploegendiensten draait en zo af en toe een wedstrijd wil bezoeken.


  ⚠️ Meld

 12. @zwolleeder
  Standaard reactie van ticketbox verkooppunt bij ons is ‘wilt U voor vak 1 of vak 30?’
  De FP is nu eenmaal rap uitverkocht omdat ze liever aan de lange zijde zitten en de HT is “gereserveerd”
  Er zijn dus meestal nog wel kaarten, alleen moet je niet op het laatste moment gaan kijken natuurlijk.


  ⚠️ Meld

 13. @sPECky,
  Een week van te voren naar de club gaan voor kaartjes PEC-Groningen en dan te horen krijgen dat je alleen nog maar kaarten kunt krijgen voor het vak naast de randdebielen van het uitvak neen dank je.
  Maar ik doelde eigenlijk meer op sommige supporters die vaak vergeten wat anderen voor hun en een hoop anderen geregeld hebben in de voltooid verleden tijd.
  AGAINST MODERN FOOTBALL !


  ⚠️ Meld

 14. Bedoel je nu dat mensen die zich vroeger hebben ingezet voor de club altijd recht zouden moeten hebben op een plek in het stadion?

  Of dat zo vanzelfsprekend moet zijn weet ik niet hoor…

  En met een vakje uitsupporters heb je als fan van Zwolle toch niets te maken?
  Als je met kleine kinders gaat is het misschien een ander verhaal maar als volwassene moet je toch om kunnen gaan met die lui?
  Gewoon voetbal kijken, daar kom je voor…
  😉


  ⚠️ Meld

 15. Pec zwolle profileert zich graag als regio club, in de voorbereiding zijn daar al de mist in gegaan door vriendschappelijke wedstrijden in de directe omgeving met een b team af te werken, tevens werden er vaak absurde prijzen gevraagd voor deze oefenwedstrijden. Dit heeft al voor de nodige irritaties gezorgt.

  Nu hebben ze de rechten verkwanseld aan een of ander locaal tv zendertje wat al niet op ziggo en kpn digitaal is te ontvangen. Alleen op het analoge signaal in Zwolle.

  Tevens wordt peczwolle.org op een grove wijze buitenspel gezet. De vrijwilligers van deze site hebben al een aantal jaren de uitzendingen en verslag van het trainingskamp verzorgt. Zij hebben te horen gekregen dat er alleen nog maar foto’s gemaakt mogen worden. peczwolle.org is een site met landelijke bekendheid en dus een regionale dekking.  ⚠️ Meld

 16. Maar je hebt op het supportersforum ook gehoord dat een onbrevredigend antwoord ook een antwoord is. Bij mij ontstaat zo langzamerhand een beeld dat supporters en sponsoren onderhand wel erg veel onbevredigende antwoorden krijgen van onze twitterkoning en hoofd veiligheidsdienst…

  Oude tijden beginnen weer te herleven, ik heb al gehoord dat de ivoren toren binnenkort weer in gebruik wordt genomen.  ⚠️ Meld

 17. stel je voor dat Achenteh, Slot in het zwembad gooit, dat is toch wereldnieuws voor RTV Zoo. Laat ze eerst maar eens een normale interviewer nemen, man man, wat een niveau is dat, alleen maar vragen naar de bekende weg.


  ⚠️ Meld

Reageer