Indoor Tractor Pulling Zwolle haalt Jannes in huis

Zwolle – Op zaterdag 19 januari 2013 is het groot feest in IJsselhallen Zwolle. Dan vindt de 30ste editie van Salland Olie Indoor Tractor Pulling plaats, de gezelligste indoor Pull van Europa.

22-01-2011_tractorpulling_ijsselhallen_6.jpg

De organisatie van het evenement laat deze bijzondere jubileumeditie niet onopgemerkt voorbij gaan en heeft Jannes, de Koning der Piraten, uitgenodigd om er samen met het publiek een waar feest van te maken. De populaire volkszanger geeft beide sessies een miniconcert. Tijdens Salland Olie Indoor Tractor Pulling in IJsselhallen Zwolle beleeft men de sport op zijn best. De tribunes staan direct naast de baan opgesteld, waardoor het publiek slechts enkele meters verwijderd is van de krachtpatsers die voorbij komen razen. Bezoekers komen ogen en oren te kort en wanneer, de van straalturbines voorziene, machines van start gaan, wanen zij zich even op de startbaan van Schiphol!

ProgrammaOm 11.00 uur begint de éérste sessie, met daarin de Light Modifieds, de Mini Unlimiteds én de Heavy Modifieds.</DIV> <DIV>In de avondsessie, die om 18.00 uur begint, geven de Two Wheel Drives en de Modifieds acte de presence. Deze sessie wordt traditiegetrouw afgesloten met de altijd spectaculaire Alky Burner Superstocks. Jannes trakteer het publiek aan het einde van de eerste en het begin van de tweede sessie op een mini concert.Sensationele editie Indrukwekkende machines en spectaculaire runs, een mini concert van Jannes en een spectaculaire licht en geluidshow, dát zijn de ingrediënten van Salland Olie Indoor Tractor Pulling 2013. Om verzekerd te zijn van een goede plek op de tribune, is het verstandig om in de voorverkoop kaarten te kopen. Meer informatie en kaartverkoop

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.indoortractorpulling.nl. Kaarten zijn aan te koop bij Garage Dingerink, IJsselcentraleweg 3 in Zwolle (geen pinmogelijkheid).

Kaarten kosten € 27,50 voor de middagsessie en € 29,50 voor de avondsessie, kinderen tot en met 14 jaar betalen € 15,00 voor de middagsessie en € 16,00 voor de avondsessie (excl. servicekosten).

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer