Bijna zes mille MS collecte Zwolle

Zwolle – Tijdens de collecteweek eind november van het Nationaal MS Fonds in Zwolle is € 5905,09 opgehaald. Met het geld dat de collectanten hebben opgehaald blijft het Nationaal MS Fonds zich inzetten voor onderzoek naar MS en een betere kwaliteit van leven. Dat doet zij echter niet alleen, maar samen met patiënten, onderzoekers, artsen, donateurs en vrijwilligers.

Het Nationaal MS Fonds en de beide Zwolse collectecoördinatoren Marleen Postma en Erik Riemens bedanken alle gevers en collectanten, die ook dit jaar weer door weer en wind op pad zijn gegaan. Wie de collectant gemist heeft, kan zijn of haar bijdrage overmaken op giro 5057 in Maassluis. Wie de collecte van volgend jaar wil ondersteunen als collectant, kan contact opnemen met Marleen Postma (m.postma71@gmail.com) en Erik Riemens (Riemenserik@hotmail.com) of via http://www.nationaalmsfonds.nl/.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. De titel doet denken of het erg veel geld is. Toch is het maar 5 cent per inwoner van Zwolle, dit zou toch veel meer moeten zijn mensen!


    ⚠️ Meld

Reageer