Half Glazen Huis in Deltion voor Serious Request

Zwolle – In Enschede staat het Glazen Huis van 3FM. In het Deltion College staat het Half Glazen Huis. Beiden met het doel om geld op te halen voor het Rode Kruis, met dit jaar als thema babysterfte. Het Half Glazen Huis staat op 18, 19 en 20 december op het Sweelinckplein in de campus van Deltion.

In de drie dagen en twee nachten zullen diverse artiesten en studenten het Half Glazen Huis bemannen en zorgen voor muziek, entertainment en interessante interviews. Daarnaast zullen zij aandacht geven aan andere acties die spontaan ontstaan binnen de campus om dit goede doel te steunen. Weblog Zwolle zal uiteraard actueel verslag doen! Daarnaast zal alles gefilmd worden en live te volgen zijn op kanaal 24 van UPC en via ZOo. Aan het Half Glazen Huis werken diverse studenten mee om dit tot een succes te maken. Te denken valt aan Podiumtechniek, Fotografie & Video en ICT.

Geld

Het opgeleverde eindbedrag wordt na afloop van de driedaagse aangeboden in Enschede. Henk Mekkering, leraar Podiumtechniek en initiatiefnemer: “We hebben bij Deltion alles in huis om een vullend programma te maken. Studenten zijn enorm enthousiast en het gaat een feestje worden. Dit allemaal om de actie van het Rode Kruis te steunen.” Doneren kan via www.kominactie.nl en voor meer informatie check www.facebook.nl/hethalfglazenhuis .

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer