PoP-Up Store Zwolle

Zwolle – Hoe leuk is het niet om een item te kopen dat door een kunstenaar of designer is gemaakt? En specifieker: door iemand uit Zwolle of omstreken? Onze regio kent een grote groep kunstenaars die prachtige dingen maken. In de PoP-Up Store die KIZ in samenwerking met SAMEN organiseert, kan men niet alleen kennis maken met het werk van twintig kunstenaars en designers uit eigen regio, maar kan men het werk ook kopen.

De kracht van een Pop-Up Store is de verrassing. Op plekken waar je het niet verwacht, kom je plotseling een verrassend winkeltje tegen. Pop-ups worden doorgaans niet of heel kort van tevoren aangekondigd. Aan deze PoP-Up Store willen de initiatiefnemers iets meer ruchtbaarheid geven. "Want het werk van deze kunstenaars verdient een breed publiek." Het thema van de PoP-Up Store HANZE Art is toegepaste kunst en design. Gebruiksvoorwerpen die er mooi uitzien, waarvan je kan genieten. Tijdens Hanze Art willen de kunstenaars de bezoekers verrassen en ontroeren. Er is voor de locatie SAMEN gekozen omdat een PoPUp Art Store in het hart van de stad moet staan. En wie kent niet het oude Postkantoor, een plek waar vele Zwollenaren vroeger dagelijks kwamen. Inmiddels is het oude Postkantoor omgetoverd tot het prachtige restaurant: SAMEN. Kom kijken en genieten. 

Op de site van KIZ staat vanaf 10 december het volledige programma. http://www.kiz-zwolle.nl HANZE Art PoP-Up Store Restaurant SAMEN (voormalig Postkantoor) Nieuwe Markt 1a, Zwolle.

Woensdag 19 en donderdag 20 december 2012, van 10.00 tot 21.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik reed vanmiddag door de Vechtstraat en daar valt ook flink wat te poppen, wat een slagveld.

    Leuk initiatief en creatieve winkeltjes zijn tussen alle eenheidsworst – wat mij betreft – zeer gewenst.


    ⚠️ Meld

Reageer