Derde plofkraak bij winkelcentrum De Dobbe

Zwolle – Bij een bankfiliaal van de ABN AMRO aan de Dobbe in Zwolle is donderdagnacht 03.55 uur een geldautomaat tot ontploffing gebracht.

Bij de kraak werd een auto aangetroffen. De rol daarvan is nu nog niet duidelijk. De gevel van het pand liep de nodige schade op. Er is een onderzoek gestart naar deze kraak. Er is een buurtonderzoek gestart. De politie zoekt getuigen van de kraak. Die kunnen bellen naar 0900 8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via 0800-7000. Het is niet de eerste keer dit jaar dat er bij het winkelcentrum een kraak op een geldautomaat plaatsvond. Er vonden al twee eerdere ram- of plofkraken plaats.

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Het is nu een plofkraak henkie dus met explosieven en niet met een auto geramt. Dan kan je nog zoveel paaltjes neerzetten, maar dat heeft dan ook geen nut.


  ⚠️ Meld

 2. De beveiligingsdiensten en politie moeten veel vaker surveileren in deze gebieden .Zie vaak dat er maar door deze groepen snel rondjes greden wordt en dan zie je ze tijden niet meer langs komen.En als je het erover hebt komen ze mensen tekort zegt de wijkagent.Vroeger gingen de agenten dagelijks continu door de wijk op de fiets en kreeg je nog geen kans om een balletje te trappen op straat.


  ⚠️ Meld

 3. Hey Zwoleeder als dat serviers waren geweest dan hadden ze alles meegenomen, geloof mij maar…
  Ik denk dat mensen zoals je wel blij mogen zijn dat er nog veel buitenlanders hier zitten en voor dat soort dingen gelijk aan de buitenlanders schuld kunnen geven, daar heb je tenminste wat aan..;)


  ⚠️ Meld

Reageer