Jubal Zwolle gaat naar Spanje

Zwolle – Showband Jubal Zwolle verlegt letterlijk zijn grenzen. Het tweede weekend van maart reizen ze namelijk af naar het Spaanse Castellón de la Plana, om daar op te treden tijdens het Magdalenafeest.

De vliegtickets zijn inmiddels geboekt en de eerste showrepetities zijn al ingepland. Jubal Zwolle is vastberaden om ook in Spanje zijn beste beentje voor te zetten. Naast het vele regelwerk is er ook een sponsor gevonden die bereid was een deel van de kosten voor zich te nemen. B+K alusystemen uit Zwolle heeft namelijk een vrachtwagen met volle tank beschikbaar gesteld voor het vervoer van de instrumenten. De optredens in Castellón de la Plana op 8, 9 en 10 maart 2013 zijn het begin van seizoen 2013. Voor dat jaar heeft Jubal zijn straatrepertoire uitgebreid met nieuwe nummers en nieuwe straatshows. Afgelopen jaar kreeg Jubal veel complimenten over de straatshows, wat een bevestiging is dat de band op de goede weg is.

In Castellón de la Plana is er elk voorjaar het Magdalenafeest. In 2013 wordt dit gevierd van 8 tot en met 10 maart. Dit weekend staat vol met activiteiten, dans en muziek. Er zijn bands vanuit de hele wereld vertegenwoordigd, van Mexico tot Japan. Ook Nederland is regelmatig van de partij en in 2013 kan Jubal Zwolle zijn straatshows aan het Spaanse publiek laten zien.

Artikel delen:

Reageer