Gratis naar PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen

Zwolle – De PEC Zwolle Vrouwen spelen vrijdag 21 december thuis tegen Ajax. Het is de laatste wedstrijd van 2012 voor de winterstop. De Vropuwen verwachten veel toeschouwers. Veel clubs en teams hebben zich al weken van tevoren aangemeld om dit spraakmakende duel te komen bekijken.

pec_zwolle_vrouwen_-_ajax.jpg

Het duel begint om 19.30 uur. De toegang tot het IJsseldelta Stadion is via het spelershome aan de Ceintuurbaan zijde. Er is geen kaartverkoop en de toegang is gratis. De PEC Zwolle Vrouwen nodigen iedereen van harte uit te komen kijken en ze aan te moedigen. Afgelopen dinsdag hebben de Vrouwen furore gemaakt door de wedstrijd op eigen terrein tegen ADO met 3-2 te winnen. Daardoor zijn zij, vandaag 14 december, theoretisch nog steeds in de race voor plaatsing in de A-League.

Vrijdagavond 19.30 uur spelen de Vrouwen uit tegen Telstar. Afhankelijk van de uitslag van deze wedstrijd en de andere te spelen duels vandaag, weten de dames na deze avond hoe de vlag er bij staat.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. @Evert

    Loop jij nu feest te vieren omdat ‘Zwolse’ voetbaldames vanavond verliezen??? Ik vind jou echt raar tenzij jij een persoonlijke sympathie hebt voor Telstar-dames want dat kan ik wel begrijpen 😉


    ⚠️ Meld

  2. Als je aspiraties hebt om bij de eerste vier te komen en je moet bij Telstar winnen,dan lijkt mij dat je bij zo’n uitslag niks te zoeken hebt in de A-league.Daarbij is het natuurlijk wel jammer.


    ⚠️ Meld

Reageer