Opheffingsverkoop VVV Zwolle

Zwolle – Wegens opheffingsverkoop zijn verschillende producten, zoals boeken en souvenirs afgeprijsd met kortingen tot wel 70%. Kom voor vrijdag 28 december een kijkje nemen aan de Grote Markt 20.

Veel producten worden nu met hoge kortingen aangeboden. Zo betaalt u bijvoorbeeld voor het fotoboek “Beleef Zwolle” geen €9,95 maar €5,-. Ook krijgt u korting op de populaire Zwolle Sweaters en T-shirts. De Sweaters zijn afgeprijsd van €29,95 voor €22,50. De T-shirts kosten normaal €15,- en nu €10,-. Ook zijn er een aantal leuke souvenirs in de aanbieding, ideaal als cadeau voor de kerst. De opruiming duurt zolang de voorraad strekt dus grijp uw kans!

Het is bijna kerst! Een mooie gelegenheid om iemand te verrassen. Bent u op zoek naar een verrassend en uniek cadeau voor een bijzonder persoon? Bij de VVV winkel vindt u een verrassend aanbod van cadeaubonnen zoals de Bongobon of de VVV Cadeaubon. De VVV winkel is a.s. dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. @Plantje ; die rentabiliteit kan volgens mij uitsluitend komen uit de verkoop van artikelen, en daar redt je het niet mee. De rest van de activiteiten (o.a. informatieverstrekking) kost geld.

    Maar, de VVV gaat verhuizen naar het nieuwe pand van Waanders;)


    ⚠️ Meld

  2. Er komen dagelijk mensen op het Stadhuis vragen waar informatie over Zwolle te vinden is nu de VVV er niet meer is.
    Graag informatie hierover.


    ⚠️ Meld

Reageer