Dames gratis naar Landstede Volleybal

Zwolle – Op zaterdag 22 december rolt Landstede Volleybal de rode loper speciaal uit voor alle dames uit Zwolle en omstreken. Deze sportieve ‘Ladies Night’ staat in het teken van uiterlijke en innerlijke verzorging, voor dames van alle leeftijden. Het vrouwelijke publiek wordt getrakteerd op een lekkere high tea en kunnen winkelen en genieten bij de diverse standhouders. Hoogtepunt van de avond is natuurlijk de wedstrijd van de mannen van Landstede Volleybal tegen Zaanstad.

Deze avond staat geheel in het teken van genieten en gezelligheid. Voor Landstede Volleybal is dit de eerste keer dat zij een Ladies Night organiseert. Om deze eerste Ladies Night te vieren, worden alle vroege vogels beloond met een goed gevulde goodie bag. Aanvoerder Roland Rademaker is enthousiast over de organisatie van deze speciale avond. “Erg leuk dat er een Ladies Night is bij onze wedstrijd. Ik doe natuurlijk altijd mijn best, maar nu ik weet dat er meer vrouwen zullen zijn dan normaal ga ik toch proberen me wat meer uit te sloven. Hopelijk raakt de tegenstander ook wat afgeleid!” aldus Rademaker.

Markt met trends en verwenstands
Zien, ruiken, proeven, voelen en genieten van al het leuks dat de verschillende standhouders te bieden hebben. Bezoekers kunnen zich laten verwennen met een massagebehandeling of geïnspireerd raken door nieuwe trends en kunst. De volgende deelnemers zorgen ervoor dat deze eerste editie een groot succes gaat worden: Jillz, de Bakzolder, de jongens van de reisvereniging, huidverbeteringspartkijk Farfalla, Lady’s Nailwood, Bonbonnerie Borrel en IQ Kunstuitleen, Susie, de Veluwse Bron, Forbo Flooring, Odeon de Spiegel en Telstar.

Programma
De Ladies Night begint om 18.30 uur. Vanaf dit tijdstip kunnen bezoekers langs de diverse kraampjes in het Landstede Sportcentrum, Hogeland 10 te Zwolle. De volleybalwedstrijd begint om 20.00 uur.

Artikel delen:

Reageer